pescuit categoria grea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Maine sau poimaine daca vremea e buna ma duc dupa marlin, daca nu sunt iarashi pe plaja la un rechinash....poate fac shi ceva filmuletze.
Fir intins!
Vad ca nu sunt multzi interesatzi, oricum pt cei care vor, putetzi baga un ochi la
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaibala ... /my_photos
Fir intins!
Fir intins!
Vad ca nu sunt multzi interesatzi, oricum pt cei care vor, putetzi baga un ochi la
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaibala ... /my_photos
Fir intins!
- costica_fishing
- veteran
costica s-au prins si crapi la gostilele dar de ieri luni 14 feb. s-a inchis pescuitul pe balta...la 100 de mii taxa sa prinzi crapi....era prea de tot pt nenea radu.costica_fishing scrie:ba da frate, suntem interesati!
Da ce pana mea....ma uit la tine cum tragi da rechinu' ala (sau Tudor cu somnii lui) si dupa aia ma duc si io si il rup in doua pe Gostilele.
Numa' bucati: biban si balos unu's'unu - toti peste 150 de g.
Ptiu drace!
- costica_fishing
- veteran
[quote]Am vazut odata pe tvr2 o emisiune cu unu care pescuia la marlin... frate, e criminal!!! Ma uitam si nu-mi venea sa cred... Ala drill!!!
quote]
Sa shti ca drilul e mai spectaculos de vazut decat de trait. Nu faci decat sa tragi la manivela, barca face restul. Capitanul fuge cu barca dupa peshte, iar cand ajungi langa el baietzii sar shi apuca de struna (care rezista la ffff multe kg, 560 pounds+) shi il marcheaza. Asta-i tot! Au ajuns sa fie recorduri de-a dreptul hilare: la fir de 6 kg recordul de marlin de 106kg, etc... Prefer sa prind rechini de pe plaja. Macar asha lupt numai eu cu el.
Fir intins![/
quote]
Sa shti ca drilul e mai spectaculos de vazut decat de trait. Nu faci decat sa tragi la manivela, barca face restul. Capitanul fuge cu barca dupa peshte, iar cand ajungi langa el baietzii sar shi apuca de struna (care rezista la ffff multe kg, 560 pounds+) shi il marcheaza. Asta-i tot! Au ajuns sa fie recorduri de-a dreptul hilare: la fir de 6 kg recordul de marlin de 106kg, etc... Prefer sa prind rechini de pe plaja. Macar asha lupt numai eu cu el.
Fir intins![/