pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
silviu ionescu
- utilizator nou

Va salut!
As dori sa stiu si eu daca pe acest forum exista braileni sau galateni.Asta pentru a discuta despre locuri de pescuit,tehnici,s.a.m.d care tin de aceasta zona si in special despre pescuitul pe Dunare.Consider ca e un lucru benefic pentru noi toti sa discutam despre lucruri care ne intereseaza in mod direct,axandu-ne si pe alte zone/locuri de pescuit dacat cele arhicunoscute despre care se vorbeste mai peste tot.Si imi permit sa deschid aceasta discutie adresandu-va o intrebare:
Este cineva din mun.Braila sau localitatile invecinate care are de vanzare o barca pneumatica?
Asta pentru ca m-am hotarat sa cumpar una insa as avea nevoie si de niste sfaturi de la cei cu mai multe experienta decat mine.

-
tudorgabriel
- junior

Salut,eu sunt din Galati si merg aproape zilnic in Braila

-
ionescu adrian
- utilizator constant

-
salut un impatimit pescar din galati
stau chir la intrarea in oras dinspre siret
ma poti contacta si pe meesenger "ionescu75"
fir intins
-
silviu ionescu
- utilizator nou

va salut cu tot respectul!
Vad ca deja incepem sa ne adunam cativa..e un lucru bun.Macar de-am fi mai multi ca de subiecte de discutie n-am duce lipsa.
-
silviu ionescu
- utilizator nou

ma asteptam sa gasesc mai multi vecini dar se pare ca nu prea sunt,cel putin deocamdata.Ideea era urmatoarea:sunt multe de discutat si despre zona noastra.Avem totusi o pozitie mult mai favorabila din p.d.v. al pescuitului,avem dunarea la 2 pasi si delta la doua ore de mers cu masina.Mai ganditi-va totusi pt.ca am avea numai de castigat si va dau si un exemplu:Ganditi-va numai de cate ori ati avut chef sa plecati la pescuit undeva mai departe(nu pe faleza)si s-a intamplat sa nu aveti cu cine merge...sau...am putea organiza partide de pescuit in delta,fara mari cheltuieli,cheta la benzina,cu cortu,cu gonflabila(care are),s.a.m.d.
-
ionescu adrian
- utilizator constant

-
silviu ionescu scrie:ma asteptam sa gasesc mai multi vecini dar se pare ca nu prea sunt,cel putin deocamdata.Ideea era urmatoarea:sunt multe de discutat si despre zona noastra.Avem totusi o pozitie mult mai favorabila din p.d.v. al pescuitului,avem dunarea la 2 pasi si delta la doua ore de mers cu masina.Mai ganditi-va totusi pt.ca am avea numai de castigat si va dau si un exemplu:Ganditi-va numai de cate ori ati avut chef sa plecati la pescuit undeva mai departe(nu pe faleza)si s-a intamplat sa nu aveti cu cine merge...sau...am putea organiza partide de pescuit in delta,fara mari cheltuieli,cheta la benzina,cu cortu,cu gonflabila(care are),s.a.m.d.
ai perfecta dreptate si imi pare foarte bine ca ai deschis aacest topic unde vom putea schima pareri si ideei
insa nu descuraja deoarece eu sunt convins ca in curand ni se vor mai adauga si altii
-
ionescu adrian
- utilizator constant

-
saptamana asta dimineata ma gasesti pe messenger

-
tudorgabriel
- junior

@ionescu adrian
suntem aproape vecini,eu stau in spate la "om bogat "

-
ionescu adrian