pentru cine intereseaza
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
pentru cine intereseaza
http://www.youtube.com/watch?v=uKREMJv8Xxs
am gasit amanunte pe site la avp
am gasit amanunte pe site la avp
e posibil si la sibiu Sorine . totul e sa se doreasca acest lucru . nu stiu daca se doreste. nici daca s-ar face o populare la Sibiu nu ar conta(conteaza la nivel national ) , conteaza ce faci innainte de populare si dupa aceea . nu e suficient sa arunci in apa xxx numar de pesti, mai trebuie si pazite apele ,adunati braconieri ,amendati poluatori fie ca sunt firme sau pescari la gratar , etc . ar fi multe dar nu vreau sa incep cu astea , sunt destule topicuri de lamentatie pe aceasta tema .
Salut, intamplator cunosc si zona unde au facut popularea. E in aval de primul baraj de la Targu Mures in zona GAT-ului. Cam ciudata locatia aleasa avand in vedere ca 2010 barajul a fost in reparatie si deci zona a fost pacificata de aia de ape care au tot miscat nivelul barajului.
E totusi o initiativa laudabila totusi avand in vedere ca zona e superpescuita. E mai pescuiesc acolo dar nu ca sa ma antrenez ca de dus peste acasa din zona aia nu am mai dus de vreo 3ani.
Stationaristi si plasari o sa aiba capturi mai numeroase.
E totusi o initiativa laudabila totusi avand in vedere ca zona e superpescuita. E mai pescuiesc acolo dar nu ca sa ma antrenez ca de dus peste acasa din zona aia nu am mai dus de vreo 3ani.
Stationaristi si plasari o sa aiba capturi mai numeroase.
the angler is catching xxx, not by the lure