Nada secreta?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Nada secreta?
Mai deunazi am pescuit la clean in coada lacului de acumulare de la Valea Uzului. Mi-a fost dat sa vad cativa baieti din Bacau din oras care faceau partida pe cinste. Ceilalti pescari stateau si scrasneau din dinti. Nimeni nu prindea nimic in afara alora. Cu chiu cu vai am pus mana pe un pic de nada de a lor si m-am convins. Miroase atat de bine ca iti vine s-o mananci (cam miros de cozonac pentru comparatie), are culoare galben maronie, consistenta si am observat ca din cand in cand este pulverizata apa peste ea ca sa se mentina buna. Daca exista cineva ce cunoaste ce este rog sa-mi dati o mana poate reusesc si eu sa fac asa ceva ca simt ca o iau razna daca mai vin cu mana goala de la balta. Va multumesc. 

- alex dan
- utilizator constant
cu ce momeala dadeau tipii? la pluta?
fiecare pescar ii un nebun in felul lui, si nu-l poti convinge ca nu are dreptate
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073
-
- utilizator nou
Daca acesta nu ar fii un site pt. pestii rapitori as putea sa va explic cate ceva de nada ce nu trebuie sa fie de provenienta straina ci componentele sa fie prospete si proportionate corespunzator,iar perscarul sa stie cum sa o utilizeze.
Luati legatura cu pescari buni,de competitie la stationar si veti afla mai multe ,sau puneti aceste intebari pe forum-ul AVP si cred ca se va gasi cine sa va raspunda.
Pt. cei din VALCEA cred ca DADY va va explica cate ceva,normal ca nu totul ,nimeni nu-si popularizeaza secretele nadei descoperite dupa multe cautari si informari.
Jean Scurtu
Luati legatura cu pescari buni,de competitie la stationar si veti afla mai multe ,sau puneti aceste intebari pe forum-ul AVP si cred ca se va gasi cine sa va raspunda.
Pt. cei din VALCEA cred ca DADY va va explica cate ceva,normal ca nu totul ,nimeni nu-si popularizeaza secretele nadei descoperite dupa multe cautari si informari.
Jean Scurtu
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
Rasnita "speciala " e o moara cu ciocane ce te ajuta sa macini semintele uleioase,iar ce ar trebui sa macini ai putea afla cautand prin revistele si cartile de specialitate.
Despre componentele unei nade si rolul lor am scris eu in articol in revista "VANATORUL SI PESCARUL SPORTIV" imediat dupa revolutie,in 1990....
Jean Scurtu
Despre componentele unei nade si rolul lor am scris eu in articol in revista "VANATORUL SI PESCARUL SPORTIV" imediat dupa revolutie,in 1990....
Jean Scurtu