Salut.
Cine ar putea sa imi explice si mie cum as putea sa fac o muntura feeder pentru caras din aceea cu cosulet.
S-au se gaseste undeva sa cumpar o linie care sa o leg direct la bat?
Montura feeder caras
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Montura feeder caras
sunt pe youtube destule filmulete, incarca monturi feeder si o sa intelegi/inveti, timp sa ai 

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Incearca pe forumul de "pescuitstationar", au si post de feeder,iar baietii se pricep.
si mai exista si un site www.dependentdefeeder.ro, in caz ca vrei sa obtii mai multe informatii !
Ca pe aici se mai trezeste cate unul sa te mai injure, nu sa te ajute !

si mai exista si un site www.dependentdefeeder.ro, in caz ca vrei sa obtii mai multe informatii !
Ca pe aici se mai trezeste cate unul sa te mai injure, nu sa te ajute !

- semlecangheorghe
- veteran
Incearca ''method feeder''..este de departe cea mai criminala montura.Daca sti sa faci nada nici nu trebuie peletii aia specifici.Eu am folosit si chestia aia de face nor fluo,nu imi vine in minte acum denumirea, dar combinatia e mortala.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- utilizator constant
semlecangheorghe scrie:Incearca ''method feeder''..este de departe cea mai criminala montura.Daca sti sa faci nada nici nu trebuie peletii aia specifici.Eu am folosit si chestia aia de face nor fluo,nu imi vine in minte acum denumirea, dar combinatia e mortala.
Pe Olt nu cred ca functioneaza aceasta metoda, carasul nu prea e obisnuit cu porumb, pufi, etc...