match

pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
grecu
veteran
veteran

match

Mesaj de grecu » 24 Mar 2008, 20:01

as dori cateva referiri despre o lanseta de match 4.20 si daca stiti de unde as putea sa o comand online mers

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 24 Mar 2008, 21:39

vreau sa imi recomandati una :)

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 24 Mar 2008, 21:55

pai la ce vrei sa dai cu ea..... la caras, rosioara... la crap mare.... nu ma prea pricep eu la match, insa betele au o putere intre care sunt incadrate....

Daca te uiti la ele o sa vezi ca apar pe ele trecute diferite gramaje, gen 10-20, 5-25, 5-30.. etc

mai bine uitat-e aici... sa discutat mai mult despre tehnica match:

http://aventurilapescuit.ro/forum/viewt ... 13&start=0

http://aventurilapescuit.ro/forum/viewt ... 58&start=0
Imagine

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 24 Mar 2008, 22:06

k mers

pt inceput vreau una nu foarte scumpa da nici chiar coada de matura undeva la 250 lei

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 03 Apr 2008, 18:06

vad ca esti din targu mures.....da si tu o fuga la un magazin....ai in oras importatoru maver pe tara....ai magazin care aduce marfa trabucco.....io zic ca la astea 2 firme tre sa te uiti....si e foarte important la o lanseta de match sa o poti tine in mana,pentru ca pe magazinele on-line e specificata d obicei numa puterea de aruncare,nu si actiunea.si degeaba iti comanzi o lanseta care arunca pana in 30g dar care este cu actiune parabolica(ceea ce nu e rau,ci poate nu e ceea ce cauti :wink: )daca vrei una mai "universala"io zic ca o putere de aruncare pana in 25g e perfecta.....depinde la ce specii de pesti pescuiesti,si in ce conditii(eu sunt din zona,deci cam stiu :lol: )dar eu zic ca e mai bine sa mergi si sa probezi pe cat posibil lanseta.si dupa aceea daca o gasesti pe net la un pret mai bun.....go ahead! :wink:

Scrie răspuns