MATARA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
MATARA
lacul Matara situat putin mai departe de Hagiesti o mare teapa .Cica pe el se prinde crap si toate derivatele lui .am fost sambata si de la 3 pana la 18 nu am prins decat rosioara nu mai mare de 10 cm si balos .la lanseta balta e 400 000 si paznicii trec o singuradata pe zi la 7
-
- veteran
Re: raspuns
Ar fi mai buna o carte de ihtiologie.Danutz scrie:mai ia si tu o carte despre acvacultura si mai invata speciilePaul scrie:Scurt si la obiect nenea Jean
P.S. Ce e acela balos?

Cei din zona Bucurestiului numesc astfel babusca,dar mi se pare ca,daca noi pe acest forum cautam ceva mai de calitate ,ar fii bine sa nu folosim denumiri regionale.Paul scrie:Scurt si la obiect nenea Jean
P.S. Ce e acela balos?
Eu personal nu folosesc cand scriu pe forum "podut" folosit in sat la mine pt. a denumii scobarul si nici "vantar" ceea ce s-ar traduce oblete.
Si spun aceasta deoarece marea majoritate ce viziteaza acest site au o pregatire peste medie.
Jean Scurtu
- vijelie
- veteran
Re: MATARA
nu ne spui o noutate despre aceasta balta dar de avut peste sa stii ca are .Eu am facut mai multe partide acolo si am prins salau,biban si chinezesc accidentalDanutz scrie:lacul Matara situat putin mai departe de Hagiesti o mare teapa .Cica pe el se prinde crap si toate derivatele lui .am fost sambata si de la 3 pana la 18 nu am prins decat rosioara nu mai mare de 10 cm si balos .la lanseta balta e 400 000 si paznicii trec o singuradata pe zi la 7

se prinde mai bine primavara si toamna si numai in anumite locuri.Are crap romanesc fara numar dar nu mananca decat la cine stie

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!