master whatever-ule tu sa fii sanatos

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Masterclen Adi scrie:a fost cam ca atunci cand arunci un caine de talie medie de pe mal..
SF scrie:Masterclen Adi scrie:a fost cam ca atunci cand arunci un caine de talie medie de pe mal..![]()
![]()
Caine talie medie 5-8 kg,clean in zona a prins my master initiatorul meu,un batran de peste 70 de ani,cu record de 3 kg,pestele vazut de mine era cu 1,5 kg mai mare.SF scrie:Masterclen Adi scrie:a fost cam ca atunci cand arunci un caine de talie medie de pe mal..![]()
![]()
JB scrie:Interesante preocupari, dar sa-ti petreci 12 ani de studiu, din care doar ultimii 6 cu eficienta, sa masori pH, temperatura, parametrii de difractie in functie de solunar, etc, pentru ca apoi sa ajungi pe alt rau, tu ca master clean si atoatestiutor intr-ale acestui "rapitor", si sa dai gherle de zile mari doar pe motiv ca in apa aia se "usureaza" niste oi in mod regulat si strica pH-ul....
Parerea mea nu e ca ai fi un master clean ci doar prieten bun cu clenii din zona ta![]()
In rest e bine ca ai preocupari de acest gen! Bravo
Eu masor ochiometric ce trece de 25 cm pe rigla.Lemi scrie:Masterchef tu chiar nu iti dai seama ca starnesti numai zambete cu postarile tale? Chiar atat de prosti ne crezi pe toti?
In toti acesti ani de studiu n-ai fost si tu in stare sa iti iei o rigla mai serioasa? La tine ce lungime are 1 cm?
Comportamentul a fost diferit din mai multe motive,o sa iti dau un raspuns concret dupa ce imi zici ce metoda de pescuit ai folosit.JB scrie:Si atunci care ar fi explicatia ca pe 2 rauri, unul mic si unul (mai) mare, in aceeasi zi, aceleasi conditii atmosferice, pe cel mic am prins binisor, pe cel mare nici macar o prezentare, indiferent ca i-am cautat sub copaci, la margine de gropi sau de curenti? Raul cel mic se varsa in cel mare, am pescuit in ambele in decurs de cateva ore
Intrebarea nu e "la misto"!
Exemplu:folositi "ochi" falsi la rotative,cleanul uraste asta,acest lucru este eficient doar la stiuca si rapitori mari,dar si la biban,insa la clean faci cea mai mare greseala!