La rechini... din nou

pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 12 Ian 2006, 16:12

Ochii la rechin sunt extrem de vulnerabili! Natura le-a dat ploape, dar daca shti sa te tzi calm reusheshti sa il agresezi urat shi itzi dau drumul. Am vazut prima data faza asta la un rusnac pe care il prisese de cizma un dintzos. Dupa lovitura i-a dat drumul instant! Poate sunt dus cu pasarica , dar mie nu mi frica de ei deloc! In cel mai avansat stadiu de febra pescaristica ajunsesem sa stau deasupra momelii shi sa lovesc apa cu palmele pt a atrage ditzoshii acolo... Dar asta sunt eu... mai dirliu!
Oricum, weekendul asta ma duc la pastrav dupa care urmeaza o noua partida de rechi. Cei care m-au rugat sa le trimit filmuletze sper sa aiba rabdare pana ma intorc .... acum imi aranjez woblerele shi nu am timp de editat!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 12 Ian 2006, 16:22

te astept cu filmuletele
oricum intreg la cap nu esti
dar cred ca esti singuru de aici care daca e intrebat .....cat de mare era ?
poti spune...uite atat avea ochiu ..... :D
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Ian 2006, 16:48

n-are mah rechinu ochiu asa mare... :D
in schimb are o coada.... :lol: :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 12 Ian 2006, 17:02

Mihai, te salut si eu! Baga mai multe poze ca merita. Am vazut la Dodo si pozele din anii trecuti. Beton!

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 13 Ian 2006, 12:16

Eu nu prea intru la "pescuit stationar", asa ca am dat intamplator peste topicul asta.
Colosal! Mi-ai luat piuitul! BRAVO!

De acum voi cauta mereu postarile tale.

WILY
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de WILY » 19 Mar 2006, 19:47

Eu nu am prins niciodata rechin. Mi se pare pescuitul la rechin foarte periculor. Imi spunetzi si mie cu ce accesori se prind

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 22 Iun 2006, 02:10

Salut natziune! Am terminat cu sezonul de rechini anul asta, asha ca mi-am uns sculele shi le-am pus la adunat praf de iarna. Voi fericitzilor tocmai atzi intrat in vara asha ca vi se falfaie. Aici a venit iarna shi pot numai sa ma uit la poze shi sa falfai netul.
Am scos la aier anul asta 10 dintzoshi din care cel mai plin de steroizi juca la categoria 200 de kg. Cea mai grea zi a fost cand am luptat cu 3 , scos 2, dupa care n-am mai pescuit 2 zile cu toate ca stateam cu cortul shi bota era pe pozitzii. Pur shi simplu nu mai aveam energie pt o alta lupta! (acuma regret , da e prea tarziu).
Am pus shi aici la galeria de poze cateva sa va clatitzi ochii.
Kil la kil un peshte marin se bate de 3-4 ori mai tare ca unul de apa dulce deci va cam inchipuitzi unul de peste suta cum shtie a te lovi! Dupa o batalie eshti mort. Borashti instant shi ai febra musculara o saptamana. Pare incredibil shi credetzi-ma nici eu nu pot crede acum cand vad pozele.
Fir intins shi bucuratzi-va de vara!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 22 Iun 2006, 05:46

Mihai frumos bilant
astept filmele
caldura-n soba si drege-te cu o "fiarta" pna la un alt pescuit
:D

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 22 Iun 2006, 16:26

Merci Ovidiu, asha am sa fac. Trimite-mi un PM cu adresa de mail shi o sa-tzi trimit 2 filmuletze scurte, unul cu o secventza de drill shi alta cu o eliberare de la fotograf. Nasol e ca am o gramada de filmari pe format DVD numai ca habar nu am sa procesez asha ceva pt a le face mai mici cat de cat.
Fir intins shi chinuie-i shi din partea mea pe solzoshi!

ovidiu14
veteran
veteran

ovidiu

Mesaj de ovidiu14 » 26 Iun 2006, 10:06

merci de urari
vad inca in ceata :) sunt dupa patru zile de deplaare la Padureni la Cupa Moldovei , dar tot nu ma pot abtine sa nu intru si sa citesc aici , fel de fel
vezi ca dvd le poti face cu un convertor in Avi si sunt mai mici
sau cu movie maker da la xp...
adresa mea
ovidiu14@yahoo.com sau hotmail.com
yahoo accepta atasament mai mare ...deci e recomandabil
de dat in solzosi abia astept iarasi dar mereu vad monstrii aia ai tai in minte :)
am si eu un somn de 20 de kg intr-un bat de 10-40...e poza la mine in album si am incercat sa fac analogia cu rechinii in momentul ala ...dar nu iese :) :)
sanatate multa , odihna placuta ca stiu ca acum esti in pauza cu pescuiala ...lasa ca-l mai lovim nopi si in numele tau

ovidiu

Scrie răspuns