multumesc baieti pt raspunsurile (rapide

) date.
ce trebuie sa intelegeti voi foarte bine inainte de a ma acuza de ceva este faptul ca pt mine pescuitul cu feeder este ceva foarte nou, deabia am cateva partide la numar si este un pescuit pe care il fac total aleatoriu si extrem de rar.
sunt pescar de spinning, sau cel putin asa imi place mie sa cred, insa datorita unor conjuncturi de vreme ajung ca de cateva ori pe an sa practic si acest stil de pescuit.
de cele mai multe ori cu rezultate mai mult decat multumitoare pentru mine cu toate ca nu ma prea intereseaza pestele,
dar daca tot ajung sa practic acest stil de pescuit unde iata ca ma mai lovesc cateodata de ciudatenii, vreau macar sa ajung sa inteleg ce se intampla si unde gresesc.
problema este ca nu ma multumesc cu raspunsuri de genul
"pune carligulX si firul Z ca asa trebuie si sigur o sa prinzi"
tica,
multumesc inca odata pt sprijinul "neconditionat" si nu trebuie sa te sperii, sunt eu mai capos din fire dar daca vi cu argumente logice in discutie, nu sunt chiar atat de tampit incat sa nu le iau in seama
stiu ca abordarea mea la acest stil de pescuit este foarte grosolana in comparatie cu "standardele" pescarilor cu state vechi in acest stil, insa asa cum spuneam mai sus, deocamdata nu am de gand sa trec total la acest stil (poate cand o sa ajung pasulsibasina sa nu mai pot merge la spin

)
p.s. promit ca la urmatoarea partida (cine stie cand o sa fie asta) unul din pikere sa fie armat cu carlig de 14 kamasan wide gape si struna de 0.14 (asta ca sa fie tot cu 14 la final

)