felicitari echipei !Echipa Energofish a reusit o performanta de neegalat in romania. A iesit pentru a treia oara consecutiv campioana la pescuitul stationar pe echipe.
echipa energofish campioana
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
FELICITARI!
este un pescuit extrem de frumos cel la oblete, in viteza...cu un bat usor de 2 m, 2,5 m si cu o montura fina este extrem de frumos sa pescuiesti obletele in viteza cu nada...
...din tehnicile de stationar, parca asta e cel mai frumos...
io unu am ramas masca cand am auzit cat a prins vijelie in 3 ore(cre' ca e durata unei manse)...
...si am pescuit si eu la oblete, dar sa prinzi 10 kile in 3 ore e ceva de admirat...
este un pescuit extrem de frumos cel la oblete, in viteza...cu un bat usor de 2 m, 2,5 m si cu o montura fina este extrem de frumos sa pescuiesti obletele in viteza cu nada...

io unu am ramas masca cand am auzit cat a prins vijelie in 3 ore(cre' ca e durata unei manse)...

- vijelie
- veteran
anul asta am fost depasit de cativa pescari in ceea ce priveste cantitatea prinsa
am avut parte de un loc de tot kktul in care pana sa se termine nadirea grea nu se vedea nici un nenorocit de peste
....... in schimb au fost pescari care fara sa arunce o farama de nada inca dinaintea inceperii mansei aveau nor de obleti in fata lor.....deh
nu mereu ai "bulan" de loc
cred ca daca as mai face o mansa as scoate lejer 11-12kg..... pista oricum nu imi era straina, pe ea realizand cu ani in urma un alt record omologat cu ocazia unei alte finale castigate tot de echipa din care faceam

anul asta am fost depasit de cativa pescari in ceea ce priveste cantitatea prinsa

cred ca daca as mai face o mansa as scoate lejer 11-12kg..... pista oricum nu imi era straina, pe ea realizand cu ani in urma un alt record omologat cu ocazia unei alte finale castigate tot de echipa din care faceam

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!