Fario, vezi ca iara confunzi marfa cu ambalajul....Fario_nebunu scrie: Sau poti sa le arunci o capsa pirotehnica si gata, fece bum si le vezi burtile nebronzate si ventuzele aferente dupa 2 minute!

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Fario, vezi ca iara confunzi marfa cu ambalajul....Fario_nebunu scrie: Sau poti sa le arunci o capsa pirotehnica si gata, fece bum si le vezi burtile nebronzate si ventuzele aferente dupa 2 minute!
acum cativa ani nu era cu taxa. dar nu am mai pescuit acolo de atunci. am trecut anul trecut pe langa el si arata destul de bine. altceva in afara de caras nu am prins acolo. daca nu a fost concesionat si braconierii zonei nu sunt interesati de el ai avea sanse sa te distrezi toata ziua pe acolo. carasii erau maricei si atunci... iar acum dupa vreo 4 sau 5 ani probabil au mai crescutBughy scrie:@burtea: unde mai exact este acest lac? Este cu taxa? Nu prea as vrea cu taxa
Balta asta este libera de orice taxa...am crescut pe marginea ei,daca pot spune asa...mergeam cu multi ani in urma la vanatoare de rate salbatice si lisite cu cainele,fara arma(erau amortite de ger sau le inghetau labele in lac) Are carasel cat palma si apa este sulfuroasa. Pestii au gust de mal...nu prea m-as baga la o prajeala.Mai este o balta frumoasa peste linii pe partea dreapta,in paralel cu aceasta,la fabrica de In. acolo este peste salbatic de mai toate felurile,dar am inteles ca ar fi concesionat-o cineva.burtea scrie:acum cativa ani nu era cu taxa. dar nu am mai pescuit acolo de atunci. am trecut anul trecut pe langa el si arata destul de bine. altceva in afara de caras nu am prins acolo. daca nu a fost concesionat si braconierii zonei nu sunt interesati de el ai avea sanse sa te distrezi toata ziua pe acolo. carasii erau maricei si atunci... iar acum dupa vreo 4 sau 5 ani probabil au mai crescutBughy scrie:@burtea: unde mai exact este acest lac? Este cu taxa? Nu prea as vrea cu taxa![]()
lacul se vede de la sosea pe stanga inainte sa intri in saturn si mangalia. daca ajungi pe acolo sa ma anunti. sunt curios ce se mai intampla cu el...