Cum scap de guvizi?

pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

shootgun
veteran
veteran

Re: Cum scap de guvizi?

Mesaj de shootgun » 11 Mar 2008, 17:11

Fario_nebunu scrie: Sau poti sa le arunci o capsa pirotehnica si gata, fece bum si le vezi burtile nebronzate si ventuzele aferente dupa 2 minute!
Fario, vezi ca iara confunzi marfa cu ambalajul.... :wink:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 12 Mar 2008, 00:34

am avut si eu problema asta mai demult. pe canal mai rar oricum... iar de mancat nu prea ai ce alege din ei :) .

acum o veste buna cred.. :P daca iti plac asa de mult caraseii este un lac la intrarea in Mangalia plin cu caras. ( am prins si o broasca testoasa acolo la rama :roll: ) si cel putin pe vremea aceea nu am vazut nici urma de guvide. e relativ aproape si dupa cum mi-l amintesc sunt locuri mult mai frumoase decat pe canal sau pe siutghiol...

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 12 Mar 2008, 00:58

decat carasel mai bine guvid :D

Bughy
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Bughy » 14 Mar 2008, 14:58

@burtea: unde mai exact este acest lac? Este cu taxa? Nu prea as vrea cu taxa :)

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 14 Mar 2008, 17:04

Bughy scrie:@burtea: unde mai exact este acest lac? Este cu taxa? Nu prea as vrea cu taxa :)
acum cativa ani nu era cu taxa. dar nu am mai pescuit acolo de atunci. am trecut anul trecut pe langa el si arata destul de bine. altceva in afara de caras nu am prins acolo. daca nu a fost concesionat si braconierii zonei nu sunt interesati de el ai avea sanse sa te distrezi toata ziua pe acolo. carasii erau maricei si atunci... iar acum dupa vreo 4 sau 5 ani probabil au mai crescut :D

lacul se vede de la sosea pe stanga inainte sa intri in saturn si mangalia. daca ajungi pe acolo sa ma anunti. sunt curios ce se mai intampla cu el... :)

Fishbones
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Fishbones » 05 Mai 2008, 15:27

burtea scrie:
Bughy scrie:@burtea: unde mai exact este acest lac? Este cu taxa? Nu prea as vrea cu taxa :)
acum cativa ani nu era cu taxa. dar nu am mai pescuit acolo de atunci. am trecut anul trecut pe langa el si arata destul de bine. altceva in afara de caras nu am prins acolo. daca nu a fost concesionat si braconierii zonei nu sunt interesati de el ai avea sanse sa te distrezi toata ziua pe acolo. carasii erau maricei si atunci... iar acum dupa vreo 4 sau 5 ani probabil au mai crescut :D

lacul se vede de la sosea pe stanga inainte sa intri in saturn si mangalia. daca ajungi pe acolo sa ma anunti. sunt curios ce se mai intampla cu el... :)
Balta asta este libera de orice taxa...am crescut pe marginea ei,daca pot spune asa...mergeam cu multi ani in urma la vanatoare de rate salbatice si lisite cu cainele,fara arma(erau amortite de ger sau le inghetau labele in lac) Are carasel cat palma si apa este sulfuroasa. Pestii au gust de mal...nu prea m-as baga la o prajeala.Mai este o balta frumoasa peste linii pe partea dreapta,in paralel cu aceasta,la fabrica de In. acolo este peste salbatic de mai toate felurile,dar am inteles ca ar fi concesionat-o cineva.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Mai 2008, 15:29

am vazut titlul topicului.

vreau eu guvizi! ofer 10 Bani/guvide (de apa dulce). imi trebuie sa dau la salau cu ei! :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Scrie răspuns