crap de crap la tutti frutti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
crap de crap la tutti frutti
Da, frati romani! La porumb impregnat cu toate dulcegariile de tutti frutti, capsunica etc. La o super balta in jud. Braila, al carei nume vi-l voi destainui in editia viitoare (sic!)
Am ajuns la locul cu pricina la 3 jumate dis de morning, am beut cafea si am fumat 5 trabuce pana ne-a deschis dom' patron, apoi am inchiriat o barca destul de faina, din tabla, stabila dar cam greu de propulsat "de mana", si da-i vasle pana la palcurile de stuf.
Amicul meu Adi, care si-a facut de nota 10 jobul de "motor", cred ca a gandit ca o sa ramana singur in barca, dupa ce si-a desfacut bomba cu KKT, adicatelea conserva de porumb cu feromoni cica. Cat p-aci sa m-arunc din barca, pe cuvant de onoare. Hoit curat! Lesh! Starv! Era sa mor de scarba, noroc cu vantul care a inceput sa bata vartos! Basca ploaia care ne-a facut zeama, cu tot echipamentu' lu' peste.
Omu' se intreba de ce nu prinde....i-am dat porumbul cu dulcegarii si uite-asa a rezolvat problema.
Capturi? 3 bucati, unul de 2,2 kg, 2kg si 1,5 kg, pana la ora 12, cand n-am mai rezistat ploii si am plecat.
Am ajuns la locul cu pricina la 3 jumate dis de morning, am beut cafea si am fumat 5 trabuce pana ne-a deschis dom' patron, apoi am inchiriat o barca destul de faina, din tabla, stabila dar cam greu de propulsat "de mana", si da-i vasle pana la palcurile de stuf.
Amicul meu Adi, care si-a facut de nota 10 jobul de "motor", cred ca a gandit ca o sa ramana singur in barca, dupa ce si-a desfacut bomba cu KKT, adicatelea conserva de porumb cu feromoni cica. Cat p-aci sa m-arunc din barca, pe cuvant de onoare. Hoit curat! Lesh! Starv! Era sa mor de scarba, noroc cu vantul care a inceput sa bata vartos! Basca ploaia care ne-a facut zeama, cu tot echipamentu' lu' peste.
Omu' se intreba de ce nu prinde....i-am dat porumbul cu dulcegarii si uite-asa a rezolvat problema.
Capturi? 3 bucati, unul de 2,2 kg, 2kg si 1,5 kg, pana la ora 12, cand n-am mai rezistat ploii si am plecat.
Tavi, cand am vazut titlul topicului ma asteptam la o poveste cu "crap de crap" ...Tavi scrie:unde iti e optimismul?
spera in continuare
ciortani intre 2 si 10kg eu prind cu teava (undita 6-7m) cu mono de 0,20.
dar daca porumbul este miraculoossss...

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Tre sa recunosc ca unii dintre voi sunteti haiosi la culme...da' sa-ti zic ce scula foloseam la prins crapii de crapi...nene Ovidiu...ca partea asta n-am precizat-o. Ei bine, puneam un pumn de porumb d'ala miraculosu', pe o farfurioara, derect pe prova; craposhtenii de care va povestii sarea unu' cate unu' tzushti, lua o gura de porumbash din farfurioara si facea flick flack pa gura juvelnicului, de partea cealalta a barcii. Ce sa zic, a fost un show beton! Exceptand ploaia torentiala!
Asadar, cum ar veni, m-am scos! He he he!
Daca topicul trebuie mutat, salut politicos moderatorii!
Asadar, cum ar veni, m-am scos! He he he!
Daca topicul trebuie mutat, salut politicos moderatorii!