crap de crap la tutti frutti

pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Puiu.BZ
veteran
veteran

crap de crap la tutti frutti

Mesaj de Puiu.BZ » 07 Aug 2007, 19:32

Da, frati romani! La porumb impregnat cu toate dulcegariile de tutti frutti, capsunica etc. La o super balta in jud. Braila, al carei nume vi-l voi destainui in editia viitoare (sic!)
Am ajuns la locul cu pricina la 3 jumate dis de morning, am beut cafea si am fumat 5 trabuce pana ne-a deschis dom' patron, apoi am inchiriat o barca destul de faina, din tabla, stabila dar cam greu de propulsat "de mana", si da-i vasle pana la palcurile de stuf.
Amicul meu Adi, care si-a facut de nota 10 jobul de "motor", cred ca a gandit ca o sa ramana singur in barca, dupa ce si-a desfacut bomba cu KKT, adicatelea conserva de porumb cu feromoni cica. Cat p-aci sa m-arunc din barca, pe cuvant de onoare. Hoit curat! Lesh! Starv! Era sa mor de scarba, noroc cu vantul care a inceput sa bata vartos! Basca ploaia care ne-a facut zeama, cu tot echipamentu' lu' peste.
Omu' se intreba de ce nu prinde....i-am dat porumbul cu dulcegarii si uite-asa a rezolvat problema.
Capturi? 3 bucati, unul de 2,2 kg, 2kg si 1,5 kg, pana la ora 12, cand n-am mai rezistat ploii si am plecat.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 07 Aug 2007, 20:36

si crapul de crap unde e?
eu speram la ceva de la 20 de kilo in sus...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Aug 2007, 20:55

unde iti e optimismul?
spera in continuare :lol:

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 07 Aug 2007, 21:19

Draga Ovidiu!....he he he....vrei sa te mint?...hai spune drept! Vrei? Mi-e atat de usor si e atat de simplu...Cand voi avea palmares mai bogat si cu ceva de top, fii sigur ca vei afla si tu. Ideea de la care am plecat era legata de efectul porumbului miraculos.
Numa' bine!

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 07 Aug 2007, 22:06

ma bine ca ai facut si tu de o prajeala si o saramura!numa' buni! :D

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 07 Aug 2007, 23:03

Tavi scrie:unde iti e optimismul?
spera in continuare :lol:
Tavi, cand am vazut titlul topicului ma asteptam la o poveste cu "crap de crap" ...
ciortani intre 2 si 10kg eu prind cu teava (undita 6-7m) cu mono de 0,20.

dar daca porumbul este miraculoossss... :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 08 Aug 2007, 10:19

:lol: da amuzanta chestie......"crapi de crapi" sunt defapt niste ciortanei....in fine nu rad de om. momeala ....absolut normala daca iti dau sa citesti pe pungile de boiles te minunezi: tuti fruti, capsuni, banane, scoica, porumb dulce si asa mai departe. :)
Obiectiv: 8,1 kg !

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 08 Aug 2007, 11:28

Tre sa recunosc ca unii dintre voi sunteti haiosi la culme...da' sa-ti zic ce scula foloseam la prins crapii de crapi...nene Ovidiu...ca partea asta n-am precizat-o. Ei bine, puneam un pumn de porumb d'ala miraculosu', pe o farfurioara, derect pe prova; craposhtenii de care va povestii sarea unu' cate unu' tzushti, lua o gura de porumbash din farfurioara si facea flick flack pa gura juvelnicului, de partea cealalta a barcii. Ce sa zic, a fost un show beton! Exceptand ploaia torentiala!
Asadar, cum ar veni, m-am scos! He he he!
Daca topicul trebuie mutat, salut politicos moderatorii!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Aug 2007, 13:34

Ce tare ii Puiu ! Cel putin deocamdata .

Fir Intins!!!

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 08 Aug 2007, 21:03

[quote="SF"]Ce tare ii Puiu ! Cel putin deocamdata .
Fir Intins!!![/quote]

:wink: M-ai citit man! :wink: Thanks! :wink:

Scrie răspuns