a incercat cineva?
merge foarte bine cand se racesta apa
cleanul la ficat de pasare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vad ca esti aprox. din zona mea;da-mi mai multe amanunte in legatura cu ficatul, mai ales ca s-a racit vremea al naibii si pe la noi.Si daca esti dispus mai da niste ponturi in zona de linga Moinesti!Eu am mai auzit(nu stiu daca nu cumva tot aici pe site)de clean la splina de porc,dar la ficat nu stiam.Stiam ca la ficat merge somnul,dar ala pe caldura.Mersi mult.
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
sunt din moinesti bacau
sebi/7 scrie:Vad ca esti aprox. din zona mea;da-mi mai multe amanunte in legatura cu ficatul, mai ales ca s-a racit vremea al naibii si pe la noi.Si daca esti dispus mai da niste ponturi in zona de linga Moinesti!Eu am mai auzit(nu stiu daca nu cumva tot aici pe site)de clean la splina de porc,dar la ficat nu stiam.Stiam ca la ficat merge somnul,dar ala pe caldura.Mersi mult.
Asta este momeala de baza cand se raceste vremea. Si crede-ma ca se prind exemplare frumoase la ficat. Se pune o bucatica mica.cam cat o boaba de fasole mai mare si cu o pluta finuta, doua alice de plumb si pe el.Poate vrei sa mai vb pe mess daca ai un id. Al meu e rossihai