cele mai bune momeli la somn
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
pe dunare am luat somn la mamaliga pe placuta nu mare 15kg am zis ca egreseala ca a rapit la alti pesti mici dar un localnic azis ca manca mamliga fara probleme dupa 2 sapt acelasi loc alt somnulet de data asta de 2 kg tot la mamaliga ?
voi ati mai auzit mi-e tot nu mi-e clar dar am si poze cu el noi o dadeam dupa crap in draci
voi ati mai auzit mi-e tot nu mi-e clar dar am si poze cu el noi o dadeam dupa crap in draci
Deci iata clasamentul meu personal , din punct de vedere al momelilor , la somn (vorbim de bucati peste 5 kg nu?) pe Mures:
1.rama de gradina
2.peste viu
3.scoica de Mures(autohtona,deh)
4.coropisnita
5.broscuta,lacusta,lipitoare
6. .... undeva printre ele ar fi ...lingurile!
in orice caz in functie de sezon ,pe Mures ,in zona Aiudului, as risca sa fac un clasament al momelilor de somn ,care ar suna cam asa:
primavara: rama de gradina, rama neagra
vara: coropisnita, peste viu, scoica,lipitoare,lacuste mari
toamna:broasca, vierme de salca ,tipar
toamna tarzie: oscilanta!
iarna: din pacate (vezi topic) grebla!!!!

1.rama de gradina
2.peste viu
3.scoica de Mures(autohtona,deh)
4.coropisnita
5.broscuta,lacusta,lipitoare
6. .... undeva printre ele ar fi ...lingurile!
in orice caz in functie de sezon ,pe Mures ,in zona Aiudului, as risca sa fac un clasament al momelilor de somn ,care ar suna cam asa:
primavara: rama de gradina, rama neagra
vara: coropisnita, peste viu, scoica,lipitoare,lacuste mari
toamna:broasca, vierme de salca ,tipar
toamna tarzie: oscilanta!
iarna: din pacate (vezi topic) grebla!!!!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Niste Gunoaie
Si te si privesc cu dispret! Asta e ...deocamdata! Ca sa revin la topic , povestea cu bobocul de rata o vehiculeaza si pe la noi unii...Problema e ca nimeni nu a vazut un somn prins la asa ceva in ultimii 10 ani(dupa stiinta mea)! In schimb da , la sapun s-a prins si la Aiud si inca bucati mari! Vorbesc tot timpul la trecut ca de vreo doi ani e liniste mare...Indiferent de momeala!

hehe ca tot mi-am adus aminte . Acum 2 veri eram pregatit sa prind monstru cu un pui de gaina mort. CANCI dupa o noapte de tremurici in locuri promitatoare
la mine nu a mers sau nu a mers atunci....oricum era un pui numai bun ... in putrefactieeee......ca ii puteau matele de il bagai in carlig cu punga 

Maestre(gippa) oare tu crezi ca pescuitul la scoica e usor?! Pai cea mai buna e aia de a luat-o soarele fo' doua zile
Cand ai desfacut punga ai pus-o...Da' ii place al dreakului ! Greu oricum! De aceea imi place sa mai dau cu cate o tabla...Si dau intr-o zi cu o rotativa , frunza de salca ,nr.2 , lejereanu ,ca ataca un salau in larg; si rotativa asta era o minune ca la toti le placea! Fir elegant 0,22 ,basca vartej,etc...Si vine baiatu! Drill taticu ,nu gluma! Nu spun cat a avut ca -mi sariti in gat da' nevasta s-a speriat de el in vana...Acu' recunosc ca l-am dus acasa ,da' nu mi prea rusine ca oricum o trait un pic la viata lui

Deh asa-i viata noastra!De aceea ii frumoasa nu?Da sa-l vezi pe un prieten:ii intra balaurul (noaptea na!) si o ia tren in susul Muresului...Asta se agita ,dar eu i-am spus :Aurele e bai mare ,asta-i marfaru' de grozavesti!El nu ca-l scoate!Pisicu!! A intrat si prin apa dupa el si tot pisicu!A venit in jos si s-a dus... Ca i-a ros firul cu dintisorii aia a lui...Ca da din cap cand ii suparat! Somnu' nu prietenul meu...