cei care stiti franceza sau nu cititi va rog povestea asta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Ei da, mersi ptr informatii. Asadar se pot manca si 'les poissons de la Seine". Eu nu aveam permis dar speram sa pot plati taxa pe malul apei in caz ca vine le garde-peche sau sa ii dau un mic pourboire. N-a fost cazul. Daca as fi stiut ca acolo e si crap si somn.... Mi se pare ciudata limitarea asta cu o singura lanseta daca nu am permis in zona. Pai mai bine platesc un mic supliment de reciprocitate.
Cand dai la rapitor n-ai nevoie de mai multe lansete. Deci mie nu-mi trebuie reciprocitate.
Daca esti controlat aici nu merge cu mic "pourboire" ca poate ajungi si la zdup pentru coruptie de functionar. Sau mai bine spus merge dar cu sume astronomice, altfel de ce sa ia ala riscul sa-si piarda jobul pentru cateva beri pe care poate sa si le plateasca usor.
Daca esti controlat aici nu merge cu mic "pourboire" ca poate ajungi si la zdup pentru coruptie de functionar. Sau mai bine spus merge dar cu sume astronomice, altfel de ce sa ia ala riscul sa-si piarda jobul pentru cateva beri pe care poate sa si le plateasca usor.
- nickydarnico
- senior
- cristi.albu
- senior
adrian ionascu scrie:interesant
un somn de 2m s-a lacomit la un somn de 1,25 m, care tocmai inghitea o platica ce avea in gat o montura de crap cu patru boabe de porumb.
pescarul a agatat la recuperare cu carligul montura pe care o pierduse cu cateva ore inainte, montura al carui carlig cu boabe de porumb fusese inghitit de platica.

Montura , platica , somotel si uriasul de doi metri , asta vad si eu , cred ca nu e trucata poza ...
Tudore in mintea mea mai vad ceva : " daca francezul avea la bord un pic de "picoler" cre' ca monstrul de doi metri ar fi fost pris cu 1-2 saptamini mai tirziu de alt francez ...si asta al nostru din poza ar fi avut montura platicii in dintii si l-ar fi pozat si pe el alaturi de capturi!!!
Paste Fericit !
Tudore in mintea mea mai vad ceva : " daca francezul avea la bord un pic de "picoler" cre' ca monstrul de doi metri ar fi fost pris cu 1-2 saptamini mai tirziu de alt francez ...si asta al nostru din poza ar fi avut montura platicii in dintii si l-ar fi pozat si pe el alaturi de capturi!!!
Paste Fericit !