ce combinati de momeala ati folosit cu cele mai bune rezulte
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
ce combinati de momeala ati folosit cu cele mai bune rezulte
am incercat toate combinatiile de momeli posibile unele cu rezultate mai bune sau mai proaste
probabil si din alte cauze
voi ce credeti
probabil si din alte cauze
voi ce credeti
Singura combinatie pe care am incercat-o (cu oarece rezultate) a fost rima rosie+rima neagra pe acelasi cirlig. Merge la somn, cu conditia sa nu fie prea multa albitura prin zona.
Ce nu recomand este rima pe cirligul de jos si pestisor pe cirligul de sus, pe acelasi forfac, atunci cind in zona este somn si salau. Pentru ca trasaturile se trateaza altfel, total diferit. (functie de specie intepatura trebuie sa fie prompta sau mult intirziata).
Ce nu recomand este rima pe cirligul de jos si pestisor pe cirligul de sus, pe acelasi forfac, atunci cind in zona este somn si salau. Pentru ca trasaturile se trateaza altfel, total diferit. (functie de specie intepatura trebuie sa fie prompta sau mult intirziata).
-
- utilizator constant
prin zona noastra se foloseste ( de unii) o combinatie interesanta dar eficienta.metoda este omologata de catre asociatie sub numele de TWISTER A LA BRACONAT . componente. lanseta de 2-300g fir 0,50 twister cu jig mare la capat ,deasupra doua ancore din cele mai mari ce se gaseste in comert. eficienta l-am vazut cu ochii mei.
din pacate.
din pacate.
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant