caut balta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
caut balta
stie cineva o balta buna pe care sa se prinda ceva pe langa Bucuresti?
-
- veteran
Re: caut balta
Pe langa Bucuresti sunt multe balti bune de pescuit. Depinde ce specii de pesti vrei sa pescuiesti si la ce pret sa se incadreze taxa de pescuit.Danutz scrie:stie cineva o balta buna pe care sa se prinda ceva pe langa Bucuresti?
ceva in jur la 400000 leiDanutz scrie:stie cineva o balta buna pe care sa se prinda ceva pe langa Bucuresti?
la Belciugatele este ceva peste?se prinde oare ceva ca acum trei ani era traba acolo
-
- veteran
La Belciugatele se pescuieste la caras si crap. Numarul de lansete nu este limitat, nu se pescuieste noaptea, sunt posibilitati de campare. Sunt si pescari care au fost multumiti de Belciugatele anul asta.Danutz scrie:la Belciugatele este ceva peste?se prinde oare ceva ca acum trei ani era traba acolo
frunzanesti
as vea sa merg in weekend la frunzanesti, am inteles ca a inceput sa traga la somn, ce nu stiu este daca e permis accesul noaptea ?
ms
ms
-
- veteran
Re: frunzanesti
La Frunzanesti sunt 3 lacuri: Frunzanesti 1,2,3. Se pare ca cel mai bun lac dintre ele este Frunzanesti 1. Taxa pe 2005 este de 200.000 lei. Patronul si paznicii par a fi de treaba si cateodata mai permit si pescuitul noaptea. In aceasta perioada lacurile Frunzanesti cam sunt invadate de vegetatie: atentie la agataturi. Somnul incepe sa traga mai bine cand se coace orzul.jupan scrie:as vea sa merg in weekend la frunzanesti, am inteles ca a inceput sa traga la somn, ce nu stiu este daca e permis accesul noaptea ?
ms
frunzanesti
vom merge pe frunzanesti 1 si va voi spune daca s-a copt orzoaica
multumesc

multumesc
vezi balta Valea Dragoiesti
merita....300.000 pe zi
si nu mai departe de azi la ora 12 mi-a oferit inca o data
4 stiuci ...2 eliberate la kilogram
si retinute celelalte doua care au meritat
exista si caras mare la chiar 1,5kg vazut tot azi la cineva si crap frumusel
pentru un loc la 300 de mii si 35 de km de bucuresti e o balta care merita vizitata
paznicul Marian ..baiat de treaba
fir intins
merita....300.000 pe zi
si nu mai departe de azi la ora 12 mi-a oferit inca o data
4 stiuci ...2 eliberate la kilogram
si retinute celelalte doua care au meritat
exista si caras mare la chiar 1,5kg vazut tot azi la cineva si crap frumusel
pentru un loc la 300 de mii si 35 de km de bucuresti e o balta care merita vizitata
paznicul Marian ..baiat de treaba
fir intins
-
- utilizator nou