cu adevarul absolut cred ca e putin mai nuantat
''stationarul e primul pas spre padurea de lansete infipte in dig , cu fomisti care toata ziua bat piroane si alearga tembel spre lanseta zdranganitoare. asta nu e pescuit , e nulitate asumata.''
nu e asa ....cu totii am plecat de la stationar si uite ca multi nu au facut pasul ala spre padurea de lansete .....unii au devenit crapisti dedicati altii rapitoristi convinsi unii chiar au ales sa lanseze drosofile cu jnuru prin copaci in cautarea sportivitatii ....
am avut ocazia sa asist la competitii de stationar , de crap si am fost impresionat de meseriasii in domeniu .....
nu sunt nulitati absolute pt ca nu dau la spin si nici nu dovedesc lipsa de imaginatie , din contra
e alegerea personala stilul de pescuit atat timp cat e facut la modul sportiv si civilizat
la fel cum nu tot ce e spinning e superior sau de dat exemplu
Nu demult la scorei si avrig vreo 20-30 de BABUINI RETARDATI , au inteles ca daca au gasit stiuca activa intr-o zona ......trebuie sa bage la sac TOT ...fara exceptie ...si erau cica rapitoristi , basca pescuiau si din barca
S-au prins exemplare deosebite , trofee adevarate , la care spera orice pescar ....da .ei asa au inteles sa infunde la sac tot ...de la marla la crocodil ......fara exceptie
tu cum i-ai numi ?
plini de imaginatie ? ....niste cretini , fomisti ....cu nimic dosebiti de tambalagii de pe maluri de care ai amintit si pe care-i detest ca si tine sau poate si mai mult
conteaza OMUL care vrea sa devina pescar nu stilul de pescuit
si nu in ultimul rand , forumul asta a murit nu din cauza de pre multa pudibonderie ( unde ai gasit termenul asta ? ....am ras 10 minute

cei care ar avea multe de impartasit , au ales sa nu mai scrie probabil deranjati de tot felul de listasi novici dar extrem de agresivi , de tot felul de atacuri aiuristice .