Salut sunt nou pe acest forum si sper ca nu exista un topic asemanator..
Nu sunt de mult timp in acest judet, m-am mutat cu scoala si nu cunosc locurile de pescuit dar tare as merge la un pescuit.Ma intereseaza despre baltile APS TIMISOARA..:
Surduc, Pescarusul(lugoj), Ianova, jebel, Ciacova, Gataia, Deta, gad, Carpinis, Liebling, Sannicolau Mare, Periam, Otelec, Dumbravita, Latunas
care sunt mai aproape si se poate ajunge cu trenu?La care se poate sta cu cortul?La care nu este indicat sa te duci cu masina|(adica sunt drumurile proaste) si la care se merita adica sa mergi numai pe asfalt..?Detalii despre balti la care a-ti prins mai mult peste, unde trage mai bine,la ce trage (mamaliga,paine,rama,viermisor?)
Pe baltile enumerate mai sus daca ai permis vizat pentru balti nu mai platesti acolo nici o taxa.. si poti lua acasa tot ce prinzi.. asa este?
Daca mai am nelamuriri osa va mai intreb in viitor..
Balti APS TIMISOARA, pescuit la pluta si pe fund..
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Balti APS TIMISOARA, pescuit la pluta si pe fund..
Pai vad ce la stii pe toateBOY4GIRLS scrie:Surduc, Pescarusul(lugoj), Ianova, jebel, Ciacova, Gataia, Deta, gad, Carpinis, Liebling, Sannicolau Mare, Periam, Otelec, Dumbravita, Latunas

Forumul fiind dedicat pescuitului la rapitori, o sa las mamaliga pt altii:
Surduc: salau, somn, biban, rar stiuca si clean (90 km de TMS)
Ianova: salau, biban (vreo 14 km)
Dumbravita: Pax Vobiscum (lasa.....)
Poti pescui si pe fund

De restul baltilor nu stiu nimic
-
- senior
- juventinu88
- utilizator constant
Salut eu sunt din Lugoj si mer destul de des la Pescarusul.Sun fan al cleanului dar toamna merg la pescarusul pt ca se prinde stiuca multa dar nu foarte mare.De ex anul trecut cea mai mare stiuca a fost in jurul a 5 kg.Oricum este si mult biban si salau mai rar.In rest crap,caras,caracuda,albituri,somn...Incearca ca este frumos