Atractanti pentru apa rece
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Tot aud de atractanti pentru apa rece pe baza de alcool ,i-mi poate spune si mie cateva denumiri?.....cineva?
horinca de maramures.... pe o zi cu frig si apa rece de zapada, cand nu misca nimica, atrage toti pescarii de pe mal langa ea...

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
miky scrie:horinca de maramures.... pe o zi cu frig si apa rece de zapada, cand nu misca nimica, atrage toti pescarii de pe mal langa ea...![]()
![]()

si in fond ai mare dreptate

Ma intereseaza cum ii recunosc pe cei pe baza de alcool ,au in denumirea lor ceva ce sa indice lucrul acesta .adrignat scrie:pai depinde pt ce specii vrei......daca e pt crap,uita-te de exemplu la firma nutrabaits....au o colectie intreaga de atractanti pe baza de alcool...cranberry EA favoritul personal

Ok daca poti sa-mi dai mai multe exemple ti-as multumi.de la alti fabricanti
Re: Atractanti pentru apa rece
ok......majoritatea producatorilor(nash,SBS,solar,nutrabaits,mainline,etc)au atractanti,dip-uri pe baza de CSL(corn steep liquor adica alcool pe baza de porumb)deci unde vezi CSL e de bineando scrie:Ok daca poti sa-mi dai mai multe exemple ti-as multumi.de la alti fabricanti

Re: Atractanti pentru apa rece
ok......majoritatea producatorilor(nash,SBS,solar,nutrabaits,mainline,etc)au atractanti,dip-uri pe baza de CSL(corn steep liquor adica alcool pe baza de porumb)deci unde vezi CSL e de bine
[/quote]
Am lamurit si problema asta mersi pentru informatie acu tre sa ma apuc sa caut ceva nu prea scump si in acelasi timp si bun,mersi inca odata

Am lamurit si problema asta mersi pentru informatie acu tre sa ma apuc sa caut ceva nu prea scump si in acelasi timp si bun,mersi inca odata

miky scrie:horinca de maramures.... pe o zi cu frig si apa rece de zapada, cand nu misca nimica, atrage toti pescarii de pe mal langa ea...![]()
![]()

ps:uneori atrage si diferite "organe" in misiune...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.