Atractant de cocos pentru crap
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Atractant de cocos pentru crap
Am gasit la un magazin, in timp ce ma uitam dupa altceva, un flacon cu aroma de cocos, produs de Energofish. Am cumparat doua, cu vreo 2,9 lei/buc, si am pus la dip-uit cateva boabe de porumb, in asteptarea capturii. Cine a mai prins peste cu aceasta aroma, si ce specie(crapul fiind specia vizata)?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Re: Atractant de cocos pentru crap
DA ! Mananca cu "cârca" si ii place doar Gama 6/0 -PE CADERE- !!!fishi scrie:...este rapitor crapul?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Re: Atractant de cocos pentru crap
Sa spui drept... nici mie nu dadea in guma doar daca il dipuiam 7 zile jumate (fix, asta e toata smecheria)... in cocos din asta henergo.... Momeam bine locul cu juma de kil de Bass Assassin de 4( reteta proprie cu 4 oo) bine cocosat , aruncate cu cobra si le foloseam ca momeala montate pe fir de par , cu un Charlie Brewer mic in rol de pop-up ... ce mai: snowman like a showman.
Dadea ciortanica il el de lua tot cocosul ( creca tre sa las mai mult la dipuit).
Dadea ciortanica il el de lua tot cocosul ( creca tre sa las mai mult la dipuit).