am prins cel mai urit peste !!!!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
- Stefan Tudose
- Moderator
-
- utilizator nou
Re: am prins cel mai urit peste !!!!!
Seamana cu randunica de mare,nu credeti?ioanignat scrie:Nici nu stiu sigur daca e peste sau broasca. E drept ca inclina mai mult spre a fi peste dar arata destul de fioros cu toate ca nu-i mai mare de 15 cm.![]()
Eu inca nu m-am dumerit ce ar fi poate avetzi voi o idee...
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=2277
C&R Total
S-ar putea sa fie pietrar , de vreo 2-3 ani am vazut acest peste prins si pe Siret , in special la lanseta.
Am prins si eu de vreo 5 ori in special vara pe inserat tot la lanseta la rama. Niciodata nu am retinut pestele i-am dat drumul in apa. Si la ceilalti pescari am vazut ca elibereaza acest peste.
Este cu adevarat cam urat dar trebuie sa tinem cont ca si el este o vietate lasata de Dumnezeu!!
Am prins si eu de vreo 5 ori in special vara pe inserat tot la lanseta la rama. Niciodata nu am retinut pestele i-am dat drumul in apa. Si la ceilalti pescari am vazut ca elibereaza acest peste.
Este cu adevarat cam urat dar trebuie sa tinem cont ca si el este o vietate lasata de Dumnezeu!!

Acela e zglavoaca nu traieste pe Siret. Seamana da nu rasare. Am prins si eu pe Siret teposi tot la rama localnicii ii numesc ciudat am si uitat cumdan popa scrie:S-ar putea sa fie pietrar , de vreo 2-3 ani am vazut acest peste prins si pe Siret , in special la lanseta.