Ajutor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Ajutor
Incearca sa fii mai explicit. Vrei cu barbeta sau tip vibration (rnr)? Floating, suspendin sau sinking? Culori? Dimensiuni? etcMaryius13 scrie:As vrea si eu Reteta de la Cus-Cus va rog
Sper sa ma poata ajuta Cineva va rog:)
Multumesc!

Viata este grea. Avem noroc ca se termina repede...
[quote="Sebicu"][quote="Maryius13"]As vrea si eu Reteta de la Cus-Cus va rog
Multumesc![/quote]
[quote="Sebicu"]Incearca sa fii mai explicit. Vrei cu barbeta sau tip vibration (rnr)? Floating, suspendin sau sinking? Culori? Dimensiuni? etc
[/quote]
Nu prea stiu sa explic este o ckestie facuta din faina si nu mai stiu ce cu care se momeste:)si vreau reteta
E un fel de momeala
Multumesc![/quote]
[quote="Sebicu"]Incearca sa fii mai explicit. Vrei cu barbeta sau tip vibration (rnr)? Floating, suspendin sau sinking? Culori? Dimensiuni? etc

Nu prea stiu sa explic este o ckestie facuta din faina si nu mai stiu ce cu care se momeste:)si vreau reteta
E un fel de momeala
Ahaaa... am inteles...Maryius13 scrie:Nu prea stiu sa explic este o ckestie facuta din faina si nu mai stiu ce cu care se momeste:)si vreau reteta
E un fel de momeala
Imi pare rau dar nu stiu reteta. Poate lurebuilderii de pe forum te pot ajuta.

Viata este grea. Avem noroc ca se termina repede...
din vremurile de baboiar spurcat care ocupa locurile degeaba, imi aduc aminte asa:
fierbi macaraoanele (barilla parca le zice) dar nu de tot...asa cat sa fie moi, apoi le bagi in faina de grau...le tavali pe acolo si le bagi intro carpa, asa nu "transpira"
Ps: poti pune ceva colorant in apa cand le fierbi
Ps2: fa de mai multe culori...eu facem intr-un timp si rosi

fierbi macaraoanele (barilla parca le zice) dar nu de tot...asa cat sa fie moi, apoi le bagi in faina de grau...le tavali pe acolo si le bagi intro carpa, asa nu "transpira"
Ps: poti pune ceva colorant in apa cand le fierbi

Ps2: fa de mai multe culori...eu facem intr-un timp si rosi

Hell, vezi ca faci confuzie intre cus cus si macaroane.
Am folosit cus cus in urma cu 2-3 ani, imi aduc aminte ca l-am fiert si apoi putin prajit in tigaie cu putin ulei. Dar era cumparat de la magazinul de pescuit, nu din cel alimentar.
Totodata rog moderatorii sa mute topicul la stationar.
Am folosit cus cus in urma cu 2-3 ani, imi aduc aminte ca l-am fiert si apoi putin prajit in tigaie cu putin ulei. Dar era cumparat de la magazinul de pescuit, nu din cel alimentar.
Totodata rog moderatorii sa mute topicul la stationar.

Nu sta degeaba, ca degeaba stai!