A? prinde ?i eu un crap...

pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Închis
andreifishing
utilizator constant
utilizator constant

A? prinde ?i eu un crap...

Mesaj de andreifishing » 04 Apr 2015, 20:26

Bun?,
A?a cum scrie mai sus, a? vrea s? prind ?i eu un crap :D Sunt pescar de spinning/musc? "de profesie", dar parc? a? încerca s? prind ?i un gr?sun. Nu m? intereseaz? s?-l p?strez c? sincer nu îmi place gustul acestui pe?te.
Iat? loca?ia: http://s13.postimg.org/58pcphijb/summer ... unta_s.jpg
Un lac micu? ce ascunde crapi 3-8 kg ?i caras. Pe jos este mâl ?i vegeta?ie destul de pu?in? dar pe?tii sunt pofticio?i, cel pu?in cara?ii.
Ei bine, crapii pentru mine sunt un mister, sincer. De fiecare dat? când am încercat s? prind unul, nici m?car o ag???tur?, nimic. Singura satisfac?ie ar fi c? am v?zut câ?iva s?rind din ap? pu?in sau valuri în form? de "V" ?i pe urm? se vedeau pu?in.
Ce echipament a? avea: Lanseta Daiwa Megaforce 3,30m 30-60g (care am folosit-o o singur? dat? ?i probabil am s? o vând, dac? este cineva interesat s?-mi lase un PM ?i înainte trebuie s? men?ionez c? un inel are o mic? problem? dar se poate repara/pescui f?r? probleme) ?i o bolognes? de 3m foarte u?oar?. Fir,cârlige,plumbi din bel?ug.
Acum, ce momeal? a? putea folosi ?i când, în ce moment al zilei ar fi cel mai prielnic s? merg? S? încerc dup? Pa?te?
Mul?umesc!

johnnybravo
Moderator
Moderator

Re: A? prinde ?i eu un crap...

Mesaj de johnnybravo » 05 Apr 2015, 20:36

la twister sau la musca?
altfel incearca pe www.crap.ro te rog.

Închis