vopsire voblere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
vopsire voblere
Salut fratilor, m-am apucat si eu sa-mi fac voblere ca alea de cumparat la cat sunt de scumpe mai bine le pui in vitrina si parca nu-s cine stie ce. Problema e vopsitu', am folosit tot felu de spray-uri care parca ori nu stralucesc cum trebuie si pe deasupra cind le dai cu lac ataca farba. Voi cum faceti?
- costica_fishing
- veteran
Re: vopsire voblere
paica scrie:cind le dai cu lac ataca farba.

cum asa?
Si inca ceva? de ce musai tre' sa straluceasca?
near the beer
Re: vopsire voblere
Pai d-aia, ce pestii nu stralucesc.....cu toate ca bibanei aruncati prin iarba de "adevaratii" care nu aveau ce face cu ei, dupa ce se uscau deveneau matzi....costica_fishing scrie:
cum asa?
Si inca ceva? de ce musai tre' sa straluceasca?

Ultima oară modificat 13 Feb 2005, 21:31 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
- costica_fishing
- veteran
Adeline, am intrebat si io ....asa....
De fapt, concluzia mea vizavis de tinichele e ca daca se oxideaza ...lasa-le asa!
Deasemenea, Calone, printre ultimele lui interventii, a aratat ca la o anumita partida (pe apa curata) secretul reusitei consta sa dai cu niste pestisori mai "matuiti".
Concluzia asta (ce pestele are un anumit simt al decentei, iar daca ceva straluceste prea tare nu-i a buna) nu am tras-o numai io!
Parerea mea.
Iar pentru afectiunea aia a ta - treci pe privat, sa nu devenim, Doamne fereste, ipohondrii!
De fapt, concluzia mea vizavis de tinichele e ca daca se oxideaza ...lasa-le asa!
Deasemenea, Calone, printre ultimele lui interventii, a aratat ca la o anumita partida (pe apa curata) secretul reusitei consta sa dai cu niste pestisori mai "matuiti".
Concluzia asta (ce pestele are un anumit simt al decentei, iar daca ceva straluceste prea tare nu-i a buna) nu am tras-o numai io!
Parerea mea.
Iar pentru afectiunea aia a ta - treci pe privat, sa nu devenim, Doamne fereste, ipohondrii!

near the beer
costica, situatii si situatii
eu am prins stiuci in delta pe apa limpede si soare puternic la.... nichelate
cele mai productive in doua partide de cate 3 zile
pe de alta parte, atunci cand apa este mai limpede pestele vede mai bine naluca si conteaza mai mult cum arata ( decat pe apa mai tulbure )
in acest caz este clar ca nu trebuie sa fie ceva care sa-l sperie pe ultima faza a atacului - cand pestele ajunge langa naluca
vibratia il atrage, modul in care arata naluca insa poate sa-l determine sa muste sau sa-l alunge
este cazul "urmaririlor", cand vibratia il atrage dar ceva il face pe peste sa nu atace, ce anume oare ?
unu din mortive poate: felul in care arata naluca
alt motiv, uneori chiar evolutia
am vazut stiuci care urmareau o evolutie liniara, si daca faceai o pauza sau un timp mort atacau.....
eu am prins stiuci in delta pe apa limpede si soare puternic la.... nichelate
cele mai productive in doua partide de cate 3 zile
pe de alta parte, atunci cand apa este mai limpede pestele vede mai bine naluca si conteaza mai mult cum arata ( decat pe apa mai tulbure )
in acest caz este clar ca nu trebuie sa fie ceva care sa-l sperie pe ultima faza a atacului - cand pestele ajunge langa naluca
vibratia il atrage, modul in care arata naluca insa poate sa-l determine sa muste sau sa-l alunge
este cazul "urmaririlor", cand vibratia il atrage dar ceva il face pe peste sa nu atace, ce anume oare ?
unu din mortive poate: felul in care arata naluca
alt motiv, uneori chiar evolutia
am vazut stiuci care urmareau o evolutie liniara, si daca faceai o pauza sau un timp mort atacau.....
Am prins si nu odata stiuci cu linguri nichelate si super stralucitoare pe ape atat de limpezi incat vedeai si ridurile dintzoaselor
Cred ca nu e nici o regula clara in pescuitul stiucii d'aia e asa frunos

Cred ca nu e nici o regula clara in pescuitul stiucii d'aia e asa frunos
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
- costica_fishing
- veteran
io nu prea cred in treaba aia cu "nu e nici o regula"
De fapt pestele e natura insasi. Nu e pervers, ca omul.
Tine seama de legile lui si cu asta-basta. Numai ca tre sa alegi din multitudinea de semne pe alea care duc la dezlegare dilemei. Unde, cu ce, cum?
toata treaba e sa compilezi klumea!
parerea mea! totul in natura are o explicatie!
Deci, nu cred ca i-ar sta bine cu neonu-n ochi.
Bineinteles, ca daca as da cu toate si n-as face nimic, in ultima instanta as pune si o lingura d-aia stralucitoare! Macar sa-l zapacesc!
De fapt pestele e natura insasi. Nu e pervers, ca omul.
Tine seama de legile lui si cu asta-basta. Numai ca tre sa alegi din multitudinea de semne pe alea care duc la dezlegare dilemei. Unde, cu ce, cum?
toata treaba e sa compilezi klumea!
parerea mea! totul in natura are o explicatie!
Deci, nu cred ca i-ar sta bine cu neonu-n ochi.
Bineinteles, ca daca as da cu toate si n-as face nimic, in ultima instanta as pune si o lingura d-aia stralucitoare! Macar sa-l zapacesc!
near the beer
da mah, asa e , numa ca pe malu garlei nu ai la dispozitie toate informatiile ( temperatuta , presiune , chiar ph) si nu stii toti factorii care dicteaza comportamentu unui peshte aflat sub apa .
si atunci nu-ti ramane decat sa presupui si sa incerci cateva stiluri de vibratie ca sa vezi la ce raspunde tanti stuk in ziua aia , daca vrea sa raspunda la ceva...
si atunci nu-ti ramane decat sa presupui si sa incerci cateva stiluri de vibratie ca sa vezi la ce raspunde tanti stuk in ziua aia , daca vrea sa raspunda la ceva...

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
- costica_fishing
- veteran