voblerul -marime si evolutie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
voblerul -marime si evolutie
cam in perioad asta imi cumpar de regula voblere si astept de la voi niste sugesti cu ce modele,ce marimi ati facut ravagi anul trecut si nu numai,la orice specie.eu am prostul obicei sa nu pescuiesc cu mai mici de 5cm.
-
- veteran
-
- veteran
- vanatoruldepesti
- veteran
Spinningul cu voblere de peste 5 cm nu este deloc un obicei prost! Iarna aceasta mi-am cumparat numai voblere mari, L-am achizitionat si shad-ul 13 cm de la Rapala. Anult trecut l-am salvat cu voblere de peste 5 cm de la un baiat care intra pe rapitori.ro. Are nick-ul Pilula. Am "distrat" avatul si inainte, si dupa inundatii.
Chiar saptamana aceasta mi-am comandat 10 buc. Face voblere super! 

fabricarea voblerelor e un subiect care ma intereseaza in mod deosebit dar la mine a ramas doar la stadiul de idee pe care sper la un moment dat sa o pun in practica,am vazut un spot pe sait la salmo paremi-se prezentarea la hornet,aveau o matrita ceva asemanator cu cea de turnat plumbi in care era cadru metalic si acolo turnau materialul(o spuma)si cam asta era tot vobleru era gata,pote ne impartaseste Pilula si nou din experienta lui sau alti care isi fac singuri voblerele,cerd ca satisfactia ar fi mult mai mare sa prinzi pesti cu voblere facute de tine
-
- veteran