Voblere pastrav pe lac ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
voblere
Domnule Tux am uitat sa va spun ca nu mai e nevoie de alte bijbituri daca pescuiesti cu un asemenea fir pt ca voblerul va fi atacat foarte violent.Si dupa cum stim cu totii florocarbonul nu este asa rezistent .F.Crital devine aproape invizibil in apa ,deci fir intins
-
- veteran
La pastrave de lac eu dau cu voblere de pana la 10 cm.Depinde ce mananca pe lacul respectiv.Daca e lac de altitudine mare(montan ~>1000 m alt) atunci probabil in apa sunt verdeti si pastrav mic de mancare.In zonele submontane(500-800 m alt.) in special baraje mari speciile de maruntis pot fi diverse: oblete,clean,verdete,pastraviori,etc.Pastravul de lac(si nu numai) are preferinte culinare orientate exclusiv pe oferta locala si devine supraspecializat pe un anumit tip de prada.Stiu un lac unde pastravii se comporta exact ca si avatii,rapind oblete care se gaseste din belsug acolo si are si dimensiuni maricele(obleti de 10-12 cm).Aici ii si poti localiza dc. ataca in suprafata.Pe alt lac unde nu sunt obleti nu am observat decat rar atacuri in suprafata.Dece trebuie vazut ce tip de hrana exista in apa pe care vrei sa dai.
-
- veteran
voblere
Salut d Razvan ,am dat exemplu lacul Bradisor pt ca are multe specii de peste.Dar eu cred ca predomina bibanul,deci pastravul are ce sa pape.Incearca si pe lacul tau un CD de 7 sau 9 pastrav sa vedem cam ce razultate ai fata de CDurile care le folosesti de obicei,si daca poti sa ma contactezi sa mi spui si mie rezultatul.Chiar sunt curios.
Re: Voblere pastrav pe lac ?
Unde mai pot gasii si eu CD 7 PASTRAV?
si 5 e bun
Va rog frumos!!
si 5 e bun
Va rog frumos!!
Pe magazinu de voblere 

mai exact?