voblere fosforescente

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 24 Noi 2009, 21:36

E posibil pe anumite locati exotice...cu specii exotice sa dea rezultate.
Am vaz pe discovery un peste "pescar" care avea o mustaza la capatul careia era un punct fosforescent pe care-l agita .Pestele prada venea mai mult de curios apoi hatz,gata masa.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 24 Noi 2009, 22:02

Dar voblerele cu bile dau rezultate sau mai mult sperie pestele?

bushmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bushmaster » 24 Noi 2009, 22:32

Biban scrie:Dar voblerele cu bile dau rezultate sau mai mult sperie pestele?
http://www.aventurilapescuit.ro/articol ... ataie.html

user_chior
junior
junior

Mesaj de user_chior » 25 Noi 2009, 10:58

daca va ganditi ca un rapitor are nevoie sa vada prada pentru a se putea hrani ... posibil sa mergeti la pescuit doar cand e luna plina ... eu din ce am observat ... decat sa pui ceva reflectorizat, fosforescent, luminoscent sau cum mai vreti voi sa ii spuneti ... mai bine lucrezi la vibratie si la adancimea la care pescuiesti ... posibil sa aveti surprize .. singura specie pe care nu am avut-o in ancora peste noapte ramane bibanul ... asta probabil pentru ca nu am folosit naluci accesibile lui :)
eu inca nu am vazut nici un peste natural care sa fie fosforescent ... cred ca acele capturi prinse pe naluci de genul sunt datorate altor proprietati decat cele legate de vizibilitate
fire stresate!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 25 Noi 2009, 16:41

Lumina cred ca mai degraba baga boala in stiuca si salau. Am si eu vreo 3-4 modele glow in the dark si nimic, box.

Pe de alta parte e posibil ca avatul si bibanul sa fie interesati, si cu siguranta speciile "exotice" cum spun baietii.

Legat de bile, la voblere cu bile am prins bine si foarte bine si stiuca si salau. La salau imi merge bine cu Yo-Zuri Hardcore WB.B deep, il las sa are in majoritatea recuperarii.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns