vizita in Canada

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 06 Noi 2009, 13:00

Multumesc frate. Taxa statala e un fel de TVA.
Chiar si daca depozitul e in Quebec. ??
Sincer sunt cam dezamagit de siteurile lor si mai ales de preturi.
Sunt cu ceva mai ieftine dar nu atat cat sa merite sa ma agit prea tare. In plus de asta au niste conditi de transport absolut teribile. Timp de livrarea 10-15 zile + tot felul de taxe + ca preturile pot fi ajunge cu totul altele daca nu locuiesti pe acolo sa vezi care e treaba.
In plus ce aia taxa de handlening - sa fim seriosi. Ca parca produsele alea nu vin impachetate.

Down with canadians. Nu se compara cu statele la shopping in domeniu de nici o culoare. Daca vrei sa vezi diferenta incercati comparatia intre www.cabelas.com si www. cabelas.ca zici ca e tata alaturi de copilul retardat. Mai ales acuma cand dolarul canadian a ajuns aproape la paritate cu dolarul american.
the angler is catching xxx, not by the lure

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 06 Noi 2009, 13:24

Taxa de manipulare am platit si pe Ebay si Amazon.LeBaron e intr-adevar un magazin slabut cu produse de baza.Partea proasta e ca o gramada de chestii sint out of stock si nu le mai aduc pina la anu care vine.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 11 Noi 2009, 14:21

da am renuntat complet ca sunt prea mari preturile .

radu st
junior
junior

canada

Mesaj de radu st » 11 Noi 2009, 15:21

[quote="sir.JONES"] Taxa statala e un fel de TVA.
Chiar si daca depozitul e in Quebec. ??
.[/quote]

Taxa asta o plateste oricine cumpara din magazinele de acolo. Nu stiu daca se aplica si pentru comenzile din afara Canadei ... Dar nu cred ca merita astfel de comenzi ...

Le baron merita, daca iti cumpara cineva din magazin si iti aduce in Romania, in bagaj :wink:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 13 Noi 2009, 03:28

In 2008 a fost super rentabil Le baronu. Aveau preturile cu dolaru canadian mai mare decit americanu,astfel majoritatea produselor erau sub pretul Cabelas.Mai bagau si una alta in "Specials" si in pauza de masa ...vruuum la magazin.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 13 Noi 2009, 07:18

Jedi scrie:In 2008 a fost super rentabil Le baronu. Aveau preturile cu dolaru canadian mai mare decit americanu,astfel majoritatea produselor erau sub pretul Cabelas.Mai bagau si una alta in "Specials" si in pauza de masa ...vruuum la magazin.
Dupa cate am vazut eu sunt cu cam 30% peste preturi de pe cabelas. Acuma e aproape paritate dolar canada cu dolarul american.
Ma interesat niste fir textil , un snur de muscarit si eventual un bat de muscarit + alte cate maruntisuri. Dar la preturile astea + 15% taxa lui peste + taxa manipulare + taxa de transport prin canada. Supriza ies cam la acelasi preturi ca si in ROMANICA. Cu ceva mai ieftin dar avand in vedere ca daca am problema nu pot sa le returnez decat cu MEGACOSTURI nu merita toata treaba.

Poate pentru vreun pescar care sta mai mult pe acolo sa gaseasca pe sectiuna specials (care au intradevar acceptabile preturile) ceva care se merite.

Scrie răspuns