Un vobler pentru fiecare!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Un vobler pentru fiecare!
...ma baieti , dupa ce mai scrieti vreo 2 pagini , va rezolv eu problema cu "astea" care nu vor sa prinda .... 

Desi am o cutie cu voblere''neprinzatoare'' , ma gandesc ca totusi e si vina mea ca inca nu le-am descoperit conditiile care le fac sa fie ''prinzatoare''. Unele voblere sunt ''neprinzatoare'' si pt faptul ca nu pescuiesc la fel de intens ca cele ''prinzatoare''.
Nu stiu daca sunt voblere neprinzatoare sau anumiti factori le fac sa devina devina neprinzatoare...pescarul, apa, stilul , vremea etc...
Nu stiu daca sunt voblere neprinzatoare sau anumiti factori le fac sa devina devina neprinzatoare...pescarul, apa, stilul , vremea etc...

ai dreptate...in ceea ce priveste CNR la mine,crede-ma ca am insistat cu el in toate modurile si locurile...pur si simplu nimic, nici macar un atacGoldelian scrie:Desi am o cutie cu voblere''neprinzatoare'' , ma gandesc ca totusi e si vina mea ca inca nu le-am descoperit conditiile care le fac sa fie ''prinzatoare''. Unele voblere sunt ''neprinzatoare'' si pt faptul ca nu pescuiesc la fel de intens ca cele ''prinzatoare''.

Si cand ma gandesc ca pe la noi avatul si somnul il adora...MANU_82 scrie: ai dreptate...in ceea ce priveste CNR la mine,crede-ma ca am insistat cu el in toate modurile si locurile...pur si simplu nimic, nici macar un atac

Desi sunt putin dezamagit(dezamagit de faptul ca eu inca nu am prins cu ele,nu ca ar prost concepute)de RNR si de Thrill sunt doua voblere pe care le tin in cutia cu voblere ''prinzatoare'', asta pt ca am vazut capturi facute cu cele doau voblere. Ma gandesc sa-mi fac o cutie cu voblere pe care sa scriu ---prinzatoare, dar inca nu pt mine.
Am avut partide la avat in care le-am servit pe tava toate voblerele mele prinzatoare si.....am luat-o in brate......mai rau era ca avatii ''radeau de mine'' in disperare in fata mea. ... Cred ca toti cei care pescuiesc la avat au avut parte de cel putin o partida de pescuit in care dupa indelungi incercari de a prinde avatii care ataca disperati pe luciul apei, iti dai seama ca mai bine te asezi in fund pe malul apei, iti desfaci o bere si ii admiri, pt ca de prins....... Dupa ce te intorci de la o astfel de partida iti spui-----trebuie sa-mi mai cumpar voblere....voblere mai prinzatoare ca astea pe care le am.
Pana una alta

Am avut partide la avat in care le-am servit pe tava toate voblerele mele prinzatoare si.....am luat-o in brate......mai rau era ca avatii ''radeau de mine'' in disperare in fata mea. ... Cred ca toti cei care pescuiesc la avat au avut parte de cel putin o partida de pescuit in care dupa indelungi incercari de a prinde avatii care ataca disperati pe luciul apei, iti dai seama ca mai bine te asezi in fund pe malul apei, iti desfaci o bere si ii admiri, pt ca de prins....... Dupa ce te intorci de la o astfel de partida iti spui-----trebuie sa-mi mai cumpar voblere....voblere mai prinzatoare ca astea pe care le am.

Pana una alta

asta explica faptul ca majoritatea CNR-urilor care le-am dat aici pe forum au mers in SibiusorinB scrie:Si cand ma gandesc ca pe la noi avatul si somnul il adora...MANU_82 scrie: ai dreptate...in ceea ce priveste CNR la mine,crede-ma ca am insistat cu el in toate modurile si locurile...pur si simplu nimic, nici macar un atac

Cu foarte multe nu am prins....cu alea cu care nu am dat deloc sigur nu am prins....
,asa-i cand ai prea multe...
O mica lista: Rapala long cast minnow,insistat cu el la greu...nimic.
kastmaster....nu e vobler,dar tot nimic nu am prins cu el...mai sper anul asta
rapala mini fat rap,nimic ,insistat pana l-am agatat..
va urma...

O mica lista: Rapala long cast minnow,insistat cu el la greu...nimic.
kastmaster....nu e vobler,dar tot nimic nu am prins cu el...mai sper anul asta
rapala mini fat rap,nimic ,insistat pana l-am agatat..
va urma...

Stii cum e cu bolberele astea... am boblere cu care acum 2 ani rupeam avatul sau somnul... dupa care pauza.... asa ca fiecare are timpul lui.... ideea sa nu te iei dupa tipare.... dat cu incredere... insistat cu ele si pana la urma poate chiar aduc o captura....
Cu X-rap, am avut si eu sperante mari cand a aparut la avat.. rezultat = 0, in shimb cu X-rap de 10 am luat bine stiuca pe balta, cele mai multe atacuri au venit pe pauza....
Cu Clanki'n Rap doar somn.... am sperat si la avat si salau da inca nu s-au aratat.. posibil sa aiba momente bune si acolo...
Kastmaster, in difeite dimensiuni.... e printre preferatele mele vara pe rau.. de la somn la clean, avat...
Thrill - eu zic ca e un Must Have la avat.... chair daca in 2012 nu am punctat cu el... in anii trecuti am avut multe capturi.... momentan mai dau doar cu cel de 9 cm.....
O mare dezamagire pentru mie a fost Lucky Craft Flash Minnow..... am avut mari sperante la avat cu el... da dupa bataia larga care o are, posibil sa faca treaba buna la stiuca... inca nu a punctat....
inca mai am multe voblere virgine in trusa dar asta probabil nu ca nu ar fi bune... poate doar ca nu am incerdere suficienta INCA in ele..... da le vine lor randul.....
Cu X-rap, am avut si eu sperante mari cand a aparut la avat.. rezultat = 0, in shimb cu X-rap de 10 am luat bine stiuca pe balta, cele mai multe atacuri au venit pe pauza....
Cu Clanki'n Rap doar somn.... am sperat si la avat si salau da inca nu s-au aratat.. posibil sa aiba momente bune si acolo...
Kastmaster, in difeite dimensiuni.... e printre preferatele mele vara pe rau.. de la somn la clean, avat...
Thrill - eu zic ca e un Must Have la avat.... chair daca in 2012 nu am punctat cu el... in anii trecuti am avut multe capturi.... momentan mai dau doar cu cel de 9 cm.....
O mare dezamagire pentru mie a fost Lucky Craft Flash Minnow..... am avut mari sperante la avat cu el... da dupa bataia larga care o are, posibil sa faca treaba buna la stiuca... inca nu a punctat....
inca mai am multe voblere virgine in trusa dar asta probabil nu ca nu ar fi bune... poate doar ca nu am incerdere suficienta INCA in ele..... da le vine lor randul.....

am prins avati destui la top water, dar doar cu stickbait-uri sau voblere ce evolueaza exact sub luciul apei si este unul dintre stilurile mele preferate ... la avat si la somn.Albuletu Alexandru scrie: o partida la avat cu popper este senzationala si daca nu prinzi nimic - este o incantare sa vezi atacuri gen marele alb, cand avatul vine de undeva de jos si efectiv sare din apa in momentul atacului...
ce iti pot spune: incearca cu incredere popperul ori de cate ori ai ocazia si nu te va dezamagi
problema e strict popper-ul cu care inca nu am avut rezultate. este adevarat ca am pescuit mult mai putin cu ele comparativ cu alte TW-ere dar asta se datoreaza si conditiilor in care pescuiesc ... curent puternic si si multe vartejuri, locuri prin care un popper nu face mare lucru.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- veteran
thrill-ul chiar este un ,,must have'' pt avat... m-am convins atat eu cat si un prieten ca este asa dupa vreo doi ani de purtat in trusa degeaba... anul acesta, in toamna, intr-o partida in care nimic nu a dat rezultate, zice el: ,, ma eu incerc si cu thrill-ul ca numai pe asta nu l-am incercat''... rezultatul au fost doua urmariri de-ti taiau respirtia( avati estimati de noi undeva la 7-8 kg) si un avat de 6,3 kg... asa ca, zic eu, si daca da rezultate la o partida in 2 ani tot merita avut in trusa 

Nihil Sine Deo