Un sfat va rog!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Un sfat va rog!
Se merita sa investesc in mepps syclops? pentru pescuit la stiuca? dau rezultate?ce culori?marimi?
- MARIUS POPA
- veteran
Re: Un sfat va rog!
Incercarea moarte nu are, din cate vad, au o bataie ampla stanga-dreapta, nu am dat, dar poti incerca culori simple, sa nu investesti 

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
pescar94 scrie:Se merita sa investesc in mepps syclops? pentru pescuit la stiuca? dau rezultate?ce culori?marimi?

nu am folosit oscilanta deci habar n-am dar sunt alte oscilante deja clasice pentru stiuca ... asta mi se pare poate mai potrivita la avat.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
RECOMANDARE

Lingura Oscilanta Orkla Nr. 5
13 Grame
81 Mm
Corp Argint, Cap Rosu, Ochi Negru, Abtibild Galben
Am si Mepps Syclops silver si fluo in trusa si multe altele. Niciuna nu face treaba cum face Rublex Orkla - are un joc extraordinar in apa, cand toata ziua nu am prins la nimic, ea a fost salvarea. La bani e cat un Syclops.
Mergi pe Rublex ...

Lingura Oscilanta Orkla Nr. 5
13 Grame
81 Mm
Corp Argint, Cap Rosu, Ochi Negru, Abtibild Galben
Am si Mepps Syclops silver si fluo in trusa si multe altele. Niciuna nu face treaba cum face Rublex Orkla - are un joc extraordinar in apa, cand toata ziua nu am prins la nimic, ea a fost salvarea. La bani e cat un Syclops.
Mergi pe Rublex ...
Mai bine investeste intr-o noua tastatura,cred ca p-asta ai tocit-o!pescar94 scrie:Se merita sa investesc in mepps syclops? pentru pescuit la stiuca? dau rezultate?ce culori?marimi?
Orice oscilanta merge la stiuca.
Orkla aia sa sti ca e tun !
este drept merge cam orice oscilanta sau rotativa care lucreaza dar conteaza si calitatea si in multe situatii face diferenta un lucru mai bun !
este drept merge cam orice oscilanta sau rotativa care lucreaza dar conteaza si calitatea si in multe situatii face diferenta un lucru mai bun !
calitatea e facuta de pescar. orice oscilanta prinde stiuca atata timp cat este jucata cum trebuie de pescar. am vazut dintoase prinse la artificiale absolut imposibile (ex. tub de aluminiu). la stiuca diferenta o face mana, care joaca batul, invarte mulineta si astfel da viata momelii.
O teava cu gauri in capete.grizzly scrie: am vazut dintoase prinse la artificiale absolut imposibile (ex. tub de aluminiu)

Asta acum vreo 4 ani prin Sulina.
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
aia e. capetele taiate diagonal. ciudat, dar chiar se prinde stiuca la asa ceva. am si eu 2 in posesie si au facut ceva treaba.