La chinezi se gasesc combouri de 200lei (lanseta si mulineta) cu noroc poate si un fir textil.MadeByMe scrie:Deci sa recapitulam din spusele voastre reiese cam asa : cine nu are un buget de minim 800-1000 ron nu are ce cauta in pescuitul salaului pe o apa din romania pt ca oricum va fi sortit esecului .
Mda mie greu sa cred ca nu se poate face un pescuit de placere in care sa prinzi si niste pesti cu o lanseta de 100-200ron si cu o mulineta in acelasi pret. Oricum multumesc pt timpul acordat si sfaturile voastre dar eu am sa incerc sa-mi demonstrez contrariul.
Vei prinde salau? Desigur, Multi si mari? Desigur... nu e niciun impediment.
Am pescuit multi ani ( since 1987) cu, un dite din trestie de stuf, de zahar, spray, fibra de sticla rusia, iar de prin anii 2000 lansete de serie ieftine (100-200lei) mulinete tot pe acolo... si am prins peste (nu stiu cat de mult sau de putin-am prins pesti la plural deseori)... intre timp lansetele s-au scumit un pic 300-500lei (sunt tot de serie), mulinetele intre 200 si 500lei, cu o singura exceptie (guilty pleasure) stella 4000SW.
Prind la fel de bine sau poate cu 3% mai bine decat cu combo-urile de 3-500lei.
Deci lasa prostiile si ia-ti scule in functie de buget...

Iar un ciocan in capatul firului face mai mult decat toate sfaturile despre miliarde de molecule de carbon, sonare, fire si mulinete japoneze... Acel "ciocan" iti va confirma ca ai facut bine si mai ales corect.
Oricum pescuitul este o evolutie personala interesanta si lucruile se schimba in timp.
Deci spor!