pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
voliviu
- utilizator nou

-
Salut,
Multumesc pentru sfat. Nalucile or sa fie de 2,5-4 cm. Oricum pentru inceput nici nu vreau sa folosesc mai mari. Abia sa ma desprind cu tehnica. Cat despre comanda la basspro cred ca o s-o fac mai incolo dupa ce mai invat.
Oricum multumesc inca o data pentru sfat. A, inca ceva. Cum e nodul rapala?

-
Sorin
- Moderator

abia sa ma......deprind

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
voliviu
- utilizator nou

-
Sorry

-
Robiti
- utilizator nou

Eu iti recomand o mulineta Okuma SR 320 cu 3 rulmenti,fir de 18,eu folosesc un bat de carbon de 2,4 m,marca este Lineaeffe modelul:Aramis 2402.Eu zic ca merge,eu pot sa zic ca am prins.Mult Noroc si FIR INTINS

-
Jean Scurtu
@voliviu,
Batul "Microlite" de la BASS PRO SHOPS e f. bun ,nu bun, are un blank de calitate si inele Fuji Concept,dar daca te vei decide la acest bat iti recomand sa cumperi cel mai lung de 8'6" ,sau 7'6" si costa $39,99 dar cu transportul pana la tine ajunge la peste $60.
As zice sa cauti in Romania un bat(va fii mai ieftin),incearca la TRABUCCO la Brasov,pt. pesti ca bibanul nu-ti trebuie cine stie ce bat special si nu batul e totul,poate e chiar mai putin important decat cu ce pescuiesti si cum o faci(de fapt e valabil ce am spus si pt. alti pesti).
Dupa ce vei invata sa pescuiesti poti "umbla " si la "sofisticari" dar nu cred ca in faza aceasta te va ajuta tu nerealizand diferenta).
Fir intins,
Jean Scurtu
-
blackmind
- utilizator constant

se merita achizitionarea unui bat trebuco tinand cont ca ar veni la aceelasi pret cu unu basspro? ce credeti? fir intins
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
-
Jean Scurtu
Nu stiu care mai sunt preturile acum dar cand am fost in Romania mi-am luat bete TRABUCCO de 5m.telescopice la preturi la care nici nu visam,asa de ieftine comparativ cu preturile la bete similare in U.S.A . si ma gandesc ca acelas lucru e valabil si la betele mai scurte,dar s-ar putea sa nu am dreptate.
Eu vreau ca cel ce a intrebat sa iasa mai ieftin,nu sa-mi comande mie ca sa fac si eu ceva bani ,ca nu mi se pare fair,e la inceput si nu are rost sa dea banii aiurea sau sa plateasca mai mult.Transportul unui bat de aici,daca e mai mare de 6'6" costa mai mult ca batul si nu-i vad sensul unei asemenea tranzactii.
Cred ca atunci cand sfatuim pe cineva trebuie sa fim sinceri si sa tinem putin cont si de posibilitatile materiale ale omului ca de visat toti visam numai scule de pescuit extra si poate multi dintre noi habar nu avem de pescuit,doar traim cu impresia ca suntem buni pescari( bine ar fii sa fie asa) si ca fara G.LOOMIS nu putem fii remarcati.
Jean Scurtu
-
blackmind
- utilizator constant

desi trabuco pentru cea ce se comercializeaza in tara este o firma destul de serioasa finisaje,calitate (este cu mult peste alte firme...)
ma gandesc (stiind cat de pretentiosi sunt americanii) ca daca la aceelasi pret ai putea sa-ti achizitionezi bat basspro se merita asteptatul(intradevar e problema daca batul are peste 2m)...
doar traim cu impresia ca suntem buni pescari( bine ar fii sa fie asa) si ca fara G.LOOMIS nu putem fii remarcati.
dureros de adevarat

sEe yOu aGaIn wHeN I dIe