intra in apa, e calda acum, sau ia o barcaandrei_0 scrie:In afara orasului ati pescuit pe Bega? Am inspectat malul in sus de Remetea, si in jos spre Sanmihai, dar e cam inaccesibil din cauza vegetatiei. Tot la artificiale as incerca si eu, iar malul Timisului e plin de namol si nu te prea poti apropia de apa.
Timisoreni - Clean pe Bega.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
...dupa foarte mult timp zilele acestea am ajuns sa pescuiesc in oras pe Bega(lipsa timp) si pot spune ca nu sunt dezamagit, in 2 partide am prins 3 pestisori.Zilele trecute in zona ADP am prins o marlita si un clenut si astazi am prins un bibanel in spate la strandul Cesena sau Eminescu sau cum se mai cheama acum 
Toate capturiile au fost la rotative mepps si mosca marimi 2-3 culori argintiu si galben, sfat - maluriile fiind curatate recomand lanseuri lungi in aval. paralele cu malul. distanta de mal 0.5-1m.

Toate capturiile au fost la rotative mepps si mosca marimi 2-3 culori argintiu si galben, sfat - maluriile fiind curatate recomand lanseuri lungi in aval. paralele cu malul. distanta de mal 0.5-1m.
Ma inscriu si eu cu vehiculul meuMichael scrie:pe bega cred ca ar fi super cu o barcuta, mers cu masina in amonte pana pe la chizatau, apoi cu barca in jos pe bega pana-n oras.
ar fi fain de organizat o "expeditie de 2-3 barci a cate 2 persoane pt asta.

Daca suntem mai multi, macar nu trebuie sa mergem pe jos sa recuperam masinile, lasam cate una la fiecare "capat".
Acelasi lucru l-am facut de multe ori pe Timis, din amonte de podul de la Sag pana la podul de fier.
As fi curios ce "poate" Bega

----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
eu am fost chiar azi, in jurul orei 08:00 - 11:30 . si am prins 2 cleni la 15 cm , eliberati, insa nu a mers deloc dimineata, dupa ce a iesit soarele pe la 10:30 am prins ambii pesti, .... sa nu te ostenesti sa mergi de dimineata ca nimic nu misca... app: apa e semi limpede, incearca cu tiny... ..
numa' bine
numa' bine
http://liviuradescu.sunphoto.ro/voblere/24662737
voblere home made
voblere home made
Re: Timisoreni - Clean pe Bega.
Ziua buna, pescari! Vazusem undeva o postare in legatura cu canalele salbatice din Timis. Sa stiti ca musca stiuca foarte bine.. chit ca e mic canalul in latime 2m merita sa incercati, este stiuca multa. Am prins exemplare frumoase intre 2-4kg atat la pestisor cat si la oscilanta.
-
- utilizator nou
Super va multumesc pentru aceste informatii si bravo pentru pescuit!
Pe vremuri, nu prea îndepărtate, până la apariția acestor blestemate de vaporetto ale lui Robu, nu trebuia să ieși din oraș ca să ai niște capturi frumoase de clean la muscă artificială...
Acum...valuri!
Acum...valuri!