Textil-best of !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Textil-best of !
Multumesc eu2015 de info..cred ca o sa merg pe Varivas,dupa o buna cercetare..
jhonybravo,probabil ca exista si pp autentic,doar ca nu am gasit eu ce trebuia,in vara o sa fac o comanda de ceva echipamente din state,probabil ca atunci o sa merg pe pp,dar acum sunt asa suparat pe el 
Multumesc de sfaturi.

Multumesc de sfaturi.
- bogdan_mihu
- senior
si eu am o parere foarte buna despre pp daca e cel SUA mi se pare cel mai ok pret calitate am de 15 si 20 lb de vreo 4 ani si e bun si acuma si o dat afara ceva mustaciosi in 4 ani si n-o rupt nici unu
-
- veteran
Am folosit Varivas High Grade PE si am fost multumit de el (senzitiv, rotund, nu retine apa, poate un pic cam abraziv). Acum am cumparat si Varivas Rock Beat, insa nu am apucat sa il testez. Un fir foarte bun care din pacate nu se mai fabrica a fost Stren Sonic Braid.
Mesajul de mai sus trebuie luat ca o gluma … nici macar producatorul unui fir nu si-l lauda intr-un mod atat de fantezisteu2015 scrie: Cu Varivas scoti orice agatatura sau rupi batul!
[…..]
se taie foarte rar in pietre sau scoici dar doar cand e foarte tensionat. Carcotasii pot sa frece orice Varivas de orice vor ei... poate isi da drumul carcotasul cu frecatul decat sa se rupa firul!
[…..]

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
...subscriuanem scrie:
Mesajul de mai sus trebuie luat ca o gluma … :
...si poate e bine sa nu uitam de leader-ul fluorocarbon
Eu am cumparat si folosesc Berkley Whiplash Crystal 0,12mm/16,7kg/110m . Nu e invizibil in apa asa cum scrie in specificatii dar dupa un an de folosinta singurul inconvenient e ca nu prea mai e alb dar in rest nu am gasit nmic sa-i reprosez, .
Nici nu ma gandesc sa tina 1 an..eu din noiembrie pana acum am schimbat 3-4 role de fir..deci daca ma tine 3 luni e foarte ok .
YGK G-Soul Upgrade PE X8,cel mai bun fir cu care am pescuit pana acum,(de aproape un an),permite lansari lungi,silentios prin inele si galet,foarte subtire in raport cu cati lb e dat....30lb acelasi diametru cu sunline super pe de 15lb,nu ia apa si nu mi s-a rupt decat de la nod.
E adevarat,daca se freaca de pietre,scoici mai cedeaza,ar trebui verificat,eventual folosit inaintas de fluorcarbon.
E adevarat,daca se freaca de pietre,scoici mai cedeaza,ar trebui verificat,eventual folosit inaintas de fluorcarbon.
Eu i-am oferit un raspuns de bun simt.anem scrie:Mesajul de mai sus trebuie luat ca o gluma … nici macar producatorul unui fir nu si-l lauda intr-un mod atat de fantezisteu2015 scrie: Cu Varivas scoti orice agatatura sau rupi batul!
[…..]
se taie foarte rar in pietre sau scoici dar doar cand e foarte tensionat. Carcotasii pot sa frece orice Varivas de orice vor ei... poate isi da drumul carcotasul cu frecatul decat sa se rupa firul!
[…..]
Tu doar te-ai bagat in seama precum... l'uccello padulo.
L'uccello padulo è quello che vola all'altezza del culo!