Tehnici de pescuit la salau spinning
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- crystianoo
- veteran
Re: Tehnici de pescuit la salau spinning
Bine maaaa acum am vazut filmuletele taleAdi G scrie:ochei... asa sa fie. nu ma mai contrazic cu voi...

Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
Cine zice asta?!Adi G scrie:
deci, oameni buni.... indiferent ce zic vanzatorii.... indiferent ce naluci folositi.... si la carolina si la dropshot.... si la cicadele lu peste prajit![]()
![]()
TEXTILU este numaru unu!!!

Adi, lasa dreaq zanderul

p.s.: desi nu's fan mono....si nu-mi place absolut deloc sa pescuiesc la salau cu mono...... DA! Uneori face o mare diferenta

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
mah, doar v-am zis ca nu ma contrazic cu voi...
uite, tocmai mi-am mai comandat un tambur in plus la mulineta. cu mono. pentru salau. serios.
hai, v-am pupat, noapte buna.

uite, tocmai mi-am mai comandat un tambur in plus la mulineta. cu mono. pentru salau. serios.
hai, v-am pupat, noapte buna.

- George1985
- veteran
Ai ce ai cu "placa" de salauAdi G scrie:ochei... asa sa fie. nu ma mai contrazic cu voi...

Daca o are in gat

- George1985
- veteran
Cu ce te incalzeste daca simti atacurile fine si nu ai timp sa dai teapa?mariusshobo scrie:10-30m. Numai de pe mal.George1985 scrie:Cum am zis, nu-l compara cu textil...
La ce distante pescuiesti la salau mariusshobo?
La mono am prins stiuca la guma, pe Mures. Am simtit atacul fara probleme, cu guma pe cadere.
Ulterior am trecut pe textil. Am avut atacuri extrem de fine, aproape insesizabile. Sunt destul de sigur ca pe mono nu as fi simtit unele atacuri.
Cat despre "ciocane" date de salai, inca n-am avut placerea!
PS. Scuze pentru raspuns intarziat.
Cum a zis si colegu, o i-a in gat mai bine

PS: Si eu am intarziat oleaca

io creca vorbim unu pe langa altu... e-uri nemtzesti si alte alea.... io sincer nu mai intzeleg
da, cum am mai zis, mi-am comandat aseara si io un tambur cu fir monofil, se pare ca-i ultimul trend la salau, multzi profesionisti folosesc cu incredere.
fire elongate!

da, cum am mai zis, mi-am comandat aseara si io un tambur cu fir monofil, se pare ca-i ultimul trend la salau, multzi profesionisti folosesc cu incredere.
fire elongate!

NU uita sa-ti ie9i si o..... pluta. Fara pluta nu intri in categoria ....profesionistilor, daca asta era problema taAdi G scrie:io creca vorbim unu pe langa altu... e-uri nemtzesti si alte alea.... io sincer nu mai intzeleg![]()
fire elongate!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
ahhhmmm... ochei...Nemernic scrie:NU uita sa-ti ie9i si o..... pluta. Fara pluta nu intri in categoria ....profesionistilor, daca asta era problema taAdi G scrie:io creca vorbim unu pe langa altu... e-uri nemtzesti si alte alea.... io sincer nu mai intzeleg![]()
fire elongate!