Tehnica de recuperare-spinnerbait!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Tehnica de recuperare-spinnerbait!!
????????
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Ca si la celelalte naluci,miscarea pe care o imprimi spinnerbait-ului difera de la o partida de pescuit la alta.Vreau sa spun ca nu trebuie generalizata o anumita modalitate de recuperare a nalucii.Eu personal,incerc sa-mi dau seama la fiecare partida de pescuit,cum imi urmareste pestele naluca,viteza de recuperare a acesteia.Intr-un cuvant,trebuie sa ghicesti atacul rapitorului.De aceea,spinningul,mi se pare un pescuit extrem de complex.Niciodata nu poti spune ca stii in advaratul sens al cuvintului spinning.Mereu inveti ceva nou,din comportamentul pestelui 

-
- veteran
da.exact.apropo de invatat ceva nou si de atacul rapitorului:delta dunarii la pranz...am prins avat mult si frumos la rotativa BYRON aproape identica cu salcia de la BERTI.recuperare...normala
in acceasi zi...dar spre seara...o doamna recupera un shad alb...cu viteza luminii cu scule de 2 bani....in fata mea.eu...aceeasi rotativa acelasi stil de recuperare ca mai devreme.rezultat:ea 7 avati..eu nici macar un atac.sa mor daca am mai priceput ceva???

in acceasi zi...dar spre seara...o doamna recupera un shad alb...cu viteza luminii cu scule de 2 bani....in fata mea.eu...aceeasi rotativa acelasi stil de recuperare ca mai devreme.rezultat:ea 7 avati..eu nici macar un atac.sa mor daca am mai priceput ceva???