Table exotice
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Table exotice
Intotdeauna mi-a placut sa achizitionez accesorii noi pentru pescuit. Asa au ajuns in trusa mea citeva " Spiner Bait" -uri americane, si cicade. Inainte sa le pot cumpara am si confectionat citeva, ghidindu-ma dupa fotografii. In schimb nu am prins cu ele. Voi ati folosit asa ceva.
- StefanDinu
- veteran
Cicade am folosit. De la Berti. Am prins biban (gigantic - in Delta) si clean (pe Arges). Cred ca ar merge si la salau (folosite asemanator jigurilor) si la stiuca (recuperare alerta). Dar n-am incercat. Acum am unele noi. Finisaje mai ingrijite. Dar nu le-am folosit inca, asa ca nu stiu ce pot.
Spinerbait-uri am avut doar unul ... mic ... cred ca numarul 1 (paleta era colorado) ... l-am folosit cu un shad ... La prima lansare am prins o stiuca !!! Surpriza totala ... ma asteptam la un biban ... asa ca nu am avut struna ... si acum imi pare rau de el.
Acum ce sa zic ... am folosit multe exotisme si eu am un principiu: nu exista naluca proasta ... trebuie sa o pescuiesti cum trebuie si cand trebuie.
Spinerbait-uri am avut doar unul ... mic ... cred ca numarul 1 (paleta era colorado) ... l-am folosit cu un shad ... La prima lansare am prins o stiuca !!! Surpriza totala ... ma asteptam la un biban ... asa ca nu am avut struna ... si acum imi pare rau de el.
Acum ce sa zic ... am folosit multe exotisme si eu am un principiu: nu exista naluca proasta ... trebuie sa o pescuiesti cum trebuie si cand trebuie.
pe spinnerbait-uri de la Berti + grub am luat stiuca, de mai multe ori, iar la cicada gigant culoare alba, tot de la Berti, am luat avat. Spinnerul il folosesc destul de frecvent, pe unele balti in combinatie cu grub am prins chiar ok, la cicada dau foarte rar, mai ales ca cea cu care am prins am lasat-o in Mures
Mai am doua cicade, da de dimensiune mai mica si alte culori cu care inca nu am reusit sa iau nimik, insa nici nu vad prea des apa 

-
- senior