Table exotice

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Brata Sorin
utilizator nou
utilizator nou

Table exotice

Mesaj de Brata Sorin » 12 Apr 2006, 14:04

Intotdeauna mi-a placut sa achizitionez accesorii noi pentru pescuit. Asa au ajuns in trusa mea citeva " Spiner Bait" -uri americane, si cicade. Inainte sa le pot cumpara am si confectionat citeva, ghidindu-ma dupa fotografii. In schimb nu am prins cu ele. Voi ati folosit asa ceva.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 12 Apr 2006, 18:33

Cicade am folosit. De la Berti. Am prins biban (gigantic - in Delta) si clean (pe Arges). Cred ca ar merge si la salau (folosite asemanator jigurilor) si la stiuca (recuperare alerta). Dar n-am incercat. Acum am unele noi. Finisaje mai ingrijite. Dar nu le-am folosit inca, asa ca nu stiu ce pot.

Spinerbait-uri am avut doar unul ... mic ... cred ca numarul 1 (paleta era colorado) ... l-am folosit cu un shad ... La prima lansare am prins o stiuca !!! Surpriza totala ... ma asteptam la un biban ... asa ca nu am avut struna ... si acum imi pare rau de el.

Acum ce sa zic ... am folosit multe exotisme si eu am un principiu: nu exista naluca proasta ... trebuie sa o pescuiesti cum trebuie si cand trebuie.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 12 Apr 2006, 18:39

pe spinnerbait-uri de la Berti + grub am luat stiuca, de mai multe ori, iar la cicada gigant culoare alba, tot de la Berti, am luat avat. Spinnerul il folosesc destul de frecvent, pe unele balti in combinatie cu grub am prins chiar ok, la cicada dau foarte rar, mai ales ca cea cu care am prins am lasat-o in Mures :cry: Mai am doua cicade, da de dimensiune mai mica si alte culori cu care inca nu am reusit sa iau nimik, insa nici nu vad prea des apa :wink:

sotto
junior
junior

Mesaj de sotto » 15 Apr 2006, 19:59

Cu spinnerbait-uri de la Berti + shad Storm am prins multe exemplare chiar frumoase, la cicade nimik :) niciodata; nici nu am prea incercat... nu am incredere in ele :lol:

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 16 Apr 2006, 08:35

am dat cu cicade de la trabucco de 14 gr si am luat salau si avat.sunt bune mai ales ca puteam sa arunc departe cu ele.

stoica stefan
senior
senior

Mesaj de stoica stefan » 17 Apr 2006, 19:15

stiu pe cineva care darama cu spinner plus shad,sau grubb :lol: .eu personal am prins la cicada,marla iar la spinner mic,bibi.sunt naluci ce dau rezultate si nu sunt doar povesti.
numa`bine!

Scrie răspuns