Buna tuturor,
Va rog sa ma ajutati cu informatii unde as putea sa pescuiesc pe parau de munte. Nu locuiesc in Romania dar ma intorc mereu pentru o drumetie si un pescuit. As dori sa le combin pentru 2 zile undeva la munte dar nu stiu unde.
Unde pot face un traseu pe langa un parau si sa pescuiesc pastrav cu spinners?
Alte sugestii sunt binevenite.
Cine poate sa imi dea sugestii daca aveti informatii despre unde pot cumpara si permis va multumesc anticipat.
Sugestii pescuit pastrav
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Sugestii pescuit pastrav
1. in privinta permisului, fiind vorba de o apa de munte e controlata in mod sigur de RNP, carora trebuie sa le platesti taxa (difera in general de la un Ocol Silvic la altul). in mod normal ai avea nevoie si de permis ANPA pe langa acea taxa, dar numai pt cateva zile nu prea merita sa te incurci in itele birocratiei. daca tii mortis sa platesti si taxa pt permis ANPA (spun taxa deoarece vei pescui cu chitanta, pt ca permisele s-ar putea sa se mai tipareasca la anul si la multi ani) de 30 de lei, o poti face la o trezorerie.alinulms scrie:Buna tuturor,
Va rog sa ma ajutati cu informatii unde as putea sa pescuiesc pe parau de munte. Nu locuiesc in Romania dar ma intorc mereu pentru o drumetie si un pescuit. As dori sa le combin pentru 2 zile undeva la munte dar nu stiu unde.
Unde pot face un traseu pe langa un parau si sa pescuiesc pastrav cu spinners?
Alte sugestii sunt binevenite.
Cine poate sa imi dea sugestii daca aveti informatii despre unde pot cumpara si permis va multumesc anticipat.
2. paraul prin ce zona a tarii sa fie?
Apuseni, Fagaras ... eu sunt din Mures si avand doar 2 zile as petrece cat mai putin la volan.
Zetea unde ai cateva parauri bune de pastrav( tarnava mare , sicasau) , paraul ILVA in zona Neagra-Stanceni, Belis - Smida
-
- senior
Valea Frumoasei (Sebes) amonte de lacul Oasa. Raul mai tine ceva pastrav si e peisaj frumos. In lac nu prea are rost ca e braconat zi si noapte.