Am avut de cateva ori ocazia sa vad stiucile in "stand by" si dupa un singur fie de iarba (in apa), dar nu de putine ori am vazut stiuci la 2-3 kg stand "moarte" pur si simplu in mijlocul apei, fara sa aiba nici macar un singur obstacol dupa care sa se ascunda.
Lucrul acesta l-am observat si in lacuri si pe Mures.
De multe ori trageam lingura, rotativa sau voblerul prin fata ei si parca era oarba...nu skitza nici un gest.
Lucrul asta se intampla vara, dupa saptamani in sir fara ploi.
STUK - AMATOARE DE ,,IARBA ''?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- calinagape
- utilizator constant
http://www.tur-info.ro/index.php?page=2&lang=ro
Drace , am dat o tura pe google si am dat de asta . Aste is baltile pe care am copilarit , putini isi pot imagina salbaticia care era pe acolo . Dupa cum vezi , astea cu ierburile le-am fumat....demult .
Fir Intins!!!
Drace , am dat o tura pe google si am dat de asta . Aste is baltile pe care am copilarit , putini isi pot imagina salbaticia care era pe acolo . Dupa cum vezi , astea cu ierburile le-am fumat....demult .
Fir Intins!!!
- Mugurstefan
- veteran
Re: STUK - AMATOARE DE ,,IARBA '', si de "Praf"
[
Pe 'nas' nu trage?
[/quote]
d-aia am pus titlul asa
ar trage da cu 2 conditii :
- fie sa-i placa fotbalul si sa fi trecut in prealabil pe la andresan
- fie tac-su sa aiba o mustatza ca o bidinea si un profil de bufnitza si pe ea sa o cheme ; esox esox lucius
[/quote]
Corect.
Pe 'nas' nu trage?

d-aia am pus titlul asa

ar trage da cu 2 conditii :
- fie sa-i placa fotbalul si sa fi trecut in prealabil pe la andresan
- fie tac-su sa aiba o mustatza ca o bidinea si un profil de bufnitza si pe ea sa o cheme ; esox esox lucius

Corect.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
-
- veteran
Re: STUK - AMATOARE DE ,,IARBA ''?
a fost checi en riliz ...din pacate ...se pare ca baietii au pus iar mana pe lansete ca la momentu eliberarii cica s-ar fi putut opriTavi scrie:Nu mai stiu cum a ramas cu esox esox la vremea aiaSorin scrie: - fie tac-su sa aiba o mustatza ca o bidinea si un profil de bufnitza si pe ea sa o cheme ; esox esox lucius
a fost catch sau catch & release???

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- Mugurstefan
- veteran
Re: STUK - AMATOARE DE ,,IARBA ''?
Da...asa e ... a fost checi en riliz.Sorin scrie:a fost checi en riliz ...din pacate ...se pare ca baietii au pus iar mana pe lansete ca la momentu eliberarii cica s-ar fi putut opriTavi scrie:Nu mai stiu cum a ramas cu esox esox la vremea aiaSorin scrie: - fie tac-su sa aiba o mustatza ca o bidinea si un profil de bufnitza si pe ea sa o cheme ; esox esox lucius
a fost catch sau catch & release???
A venit Esox si a pus pe toata lumea sa spuna ca Esox Esox...nici praf n-a tras si nici nasu nu-i mirosea....
sa-i 'raza' mustatile de n-o fi asa....

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !