Struna clean

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

boistean
veteran
veteran

Re: Struna clean

Mesaj de boistean » 11 Oct 2012, 12:40

inaintas fluoro sau mono pike, cum s-a spus deja mai sus. personal folosesc mai des inaintasul fluoro. daca pui struna, pescuitul la clean cu stiuci intrate accidental se transforma in pescuit cu cleni intrati mai mult decat accidental...

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 11 Oct 2012, 13:16

dece nu incerci cu alt echipament, sa scoti atunci dintoasa , daca exista!?
eu , dau un pescuit la stiuca pe unul la clean!chit ca pescuiesc 85% la clean, daca vad ca isi face prezenta, as veni cu un echipament mai hard...ai incercat?!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

tyrael
veteran
veteran

Mesaj de tyrael » 11 Oct 2012, 18:47

Am incercat dar se cam lasa asteptata, mai ales in curentul ala.... linguri nu merg, voblere nu a vrut, am revenit la clean.... a dat una, a taiat vobler de 45 ron.... Nu e distractiv daca iti dau 2-3 :)
www.spinningclub.ro

Calin C
senior
senior

Mesaj de Calin C » 11 Oct 2012, 19:09

tyrael scrie:Am incercat dar se cam lasa asteptata, mai ales in curentul ala.... linguri nu merg, voblere nu a vrut, am revenit la clean.... a dat una, a taiat vobler de 45 ron.... Nu e distractiv daca iti dau 2-3 :)
GHINION !

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Oct 2012, 12:52

Exista struna foarte subtire, pacat ca nu mai retin de care e, oricum tare demult l-am luat nu cred ca se mai gaseste, e din fire foarte subtiri...si foarte moale..cam de grosimea unui fir impetit de vro 4 lb sau mono de aprox. De 0,16.
Saptamana trecuta fortat de imprejurari am dat si cu Hornet de 3 cm cu struna AFW de 6kg dupa biban...tot de frica stiucilor...nu a fost afectata bataia ..dar da,Hornetul e mai agresiv din nastere..se descurca si cu struna sau fir mai rigid.
Eu in locul tau as alege o cale de mijloc...struna cea mai subtire ce poti sa gasesti(banuiesc,ca nu iti intra crocozauri pe nalucile mici de clean) si din arsenalul de clean as alege care sunt mai reactive si intr-o marime putin mai mari...asa poate selectezi si exemplare mai batrane din randul clenilor si nici de marlite nu trebuie sa-ti fie frica.
Dar daca dai dupa clenuti de palma cu chestii micro...mai greu o scoti la capat.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 12 Oct 2012, 13:44

aprob cele spuse de ULK...si referitor la Hornet!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns