Cine a dat cu acest vober? Am variantele de 4.5 si de 6 cm. Ambele se intorc pe o parte cand le recuperez. Am incercat sa le modific inelul din varf si tot nimic.
Si daca tot suntem la capitolul asta dau o bila neagra voblerelor Matzuo Kinchou Minnow. Am luat 2 din curiozitate si ambele au operculele asezate asimetric si implicit evolueaza prost. Se pot insa modifica la cald sau cu smirghelul totusi.
StrikePro Mustang Minnow
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- sorrynblue
- utilizator constant
StrikePro Mustang Minnow
Catch and release is another type of fishing.
Re: StrikePro Mustang Minnow
sorine,daca le-ai pescuit numai pe Dunare si se comporta asa inseamna ca nu sunt concepute pentru astfel de ape.daca se comporta la fel si pe ape fara curent atunci inseamna ca sunt defecte si le poti face brelocuri
referitor la Matzuo...sunt fabricate in China(la numar)...este normal ca multe sa iasa cu defecte

referitor la Matzuo...sunt fabricate in China(la numar)...este normal ca multe sa iasa cu defecte
- sorrynblue
- utilizator constant
Da la Dunare am dat cu ele. In alta parte nu le-am incercat ca abia le-am scos din ambalaj. Insa se comportau urat si in zonele in care era curent foarte slab. Daca nu le dau de cap le pun la sapcaadrian99 scrie:sorine,daca le-ai pescuit numai pe Dunare si se comporta asa inseamna ca nu sunt concepute pentru astfel de ape.daca se comporta la fel si pe ape fara curent atunci inseamna ca sunt defecte si le poti face brelocuri![]()

Catch and release is another type of fishing.
Daca nu se rezolva nici din ochet mai este o metoda care merge de obicei. scoti ancora de pe burta, si in locul ei strangi cu patentul o alica mica de plumb. Voblerul va deveni sinking probabil, dar se va muta centrul de greutate jos si va creste stabilitatea.
sau, infasori pe tija ancorei de pe burta niste fludor, plumb.
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.