STREAMER AVAT
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
STREAMER AVAT
Am folosit cu mult succes montura cu oscilanta,rotativa jos si un streamer la 30cm.Mi se pare cea mai potrivita cand apa se incalzeste si avatul vaneaza la suprafata.Din pacate streamere in Iasi nu prea se gasesc,adica:sunt sublime dar lipsesc cu desavarsire
,eu am incercat sa confectionez cateva modele dar nu-mi plac cum se comporta in apa,ma gandesc ca in mod sigur nu folosesc materialele corespunzatoare.Ma poate ajuta cineva in domeniul asta?Multumesc anticipat.

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Nici macar muste de pastrav nu gasesti in magazine?Incearca unele mai mari,albe,galbene,nu e nevoie sa aiba cap lestat,fiind naluca metalica la capat.Am inteles ca merge bine si cu shad la capat,chiar cu un grub mic in fata lui.Cine a incercat sa ne zica si noua.Eu l-am vazut pe Tarus,la emisiunea lui:pescuia la salau si un avat il tot sfida la vreo 10 m.A legat in fata shadului un grub mic,a recuperat la suprafata si l-a luat de la prima lansare.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Pai spune cand esti liber maine,da-mi eventual un mesaj pe tel
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Nu se poate , mosule, ca-i arma mea secreta, de care stiu numai eu si tot satu'. cu care o sa te bat eu pe tine, la faza cu pariul...
Da' hai, ca m-ai sensibilizat, si o sa fac un efort supraomenesc, sa aduc si artificialele joi... asta asa, ca te cunosc, si ca mi-a placut CD-ul de la tine!

Da' hai, ca m-ai sensibilizat, si o sa fac un efort supraomenesc, sa aduc si artificialele joi... asta asa, ca te cunosc, si ca mi-a placut CD-ul de la tine!

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
-
- senior
streamer avat
baieti,dar treaba cu grubb-ul mic deasupra la aproape orice(oscilanta,spinner,jig)face ravagii si la stiuca si biban.
-
- senior