Stiuci si salai record

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 25 Oct 2007, 11:53

Alex_ scrie:La mine e exact pe dos, stiuci mari si foarte mari am tot vazut si in poze si live, salai ca ala n-am vazut nici in poze.

nu ai vazut ca nu prea posteaza lumea care prinde..... ce se pune pe net nu este nici a mia parte din ce se prinde. Stiu salai prinsi anul asta de peste 14kile.....nu dau nume. :wink: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 25 Oct 2007, 12:18

pt pikeman garantez si eu...am vazut poza 8) :twisted: felicitari...chiar meritzi numele de pikeman...nu aspman :lol: :lol: :lol:

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 26 Oct 2007, 08:06

HellRAISER scrie:pt pikeman garantez si eu...am vazut poza 8) :twisted: felicitari...chiar meritzi numele de pikeman...nu aspman :lol: :lol: :lol:
Lasa Badie ca pe ala de aspman il pastram pt tine, cand oi confirma :twisted: :twisted:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 26 Oct 2007, 11:53

cu raceala care o am acum...si la timpu liber pe care il am...sigur o sa fie undeva la vara viitoare....si cred k il confirm prin delta....sper :roll:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 26 Oct 2007, 20:24

vijelie scrie:
nu ai vazut ca nu prea posteaza lumea care prinde..... ce se pune pe net nu este nici a mia parte din ce se prinde. Stiu salai prinsi anul asta de peste 14kile.....nu dau nume. :wink: :twisted:

Sigur. Asa sunt romanii, mai timizi :lol:.

Scrie răspuns