Stiuca la trena
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Stiuca la trena
Salutare, rog cunoscatorii si cei care au practicat trena la stiuca sa imi dezvaluiasca si mie cateva sfaturi utile gen tip lingura, distanta de barca, daca au prins sau nu etc.
www.spinningclub.ro
Re: Stiuca la trena
Am dat la trena numai cu slidere de 7-10 cm sinking sau floating..depinde de adancimea apei..si cu spinerbaituri la care am prin ff bine..nush dc la spiner a intrat asa bine..la 20-25 de m de barca,merge si la vasle dar mai bine cu un motor..electric sau termic ,e cam nasol acest pescuit..dar am incercat de cateva ori cand nu se prindea nimic..si ne mutam dintr.un loc in altul..cea mai mare nu cred ca depasea 1 kg..dpinde si de noroc.
trena la vasle ???
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
da..pe curent e nemaipomenit la vasle..cum ai lasa masina pe liber
,,ii tii doar directia:),pe vant la fel

si trena unde mai e ? ca nu inteleg ?
tu te lasi la vale cu barca si boblerul unde e in cazul asta ?
tu te lasi la vale cu barca si boblerul unde e in cazul asta ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
in spatele barcii
,si am specificat ca dau numai cu slidere la trena,deoarece la slider trebuie sa ii dai doar niste pompari usoare din varf,la celelalte voblere trebuie sa faci trena contra curentului..ca sa "prinda viata" altfel nu dau randament.daca ati observat la slider merge si recuperarea liniara si tot se misca ca un peste adevarat:)

pe Vidra, pescuitul pastravarului se face aproape exclusiv la trena.MuskMd scrie:trena la vasle ???
cel mai bine prind cei care trag la vasle, probabil ca acele miscari ritmice si sacadate imprima voblerului sau lingurii o evolutie eratica si rezulatele nu se lasa asteptate
totusi este vorba de trena pe lac
de trena pe apa curgatoare in aval nu am auzit

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Sa fim on-topic:cardesti rapid o marlita pe la mal prin stufaris,o pui pe agrafa,lasi 30 de metri de sfoara,dai racheta la motor si gata!!!
Serios*nasolu scrie:Sa fim on-topic:cardesti rapid o marlita pe la mal prin stufaris,o pui pe agrafa,lasi 30 de metri de sfoara,dai racheta la motor si gata!!!

nu te incrunta chiar asa. stiuca e canibala.Calin C scrie: Serios*![]()