Stiuca la Dunare

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
alexc
utilizator constant
utilizator constant

Stiuca la Dunare

Mesaj de alexc » 26 Noi 2007, 19:25

Ce credeti merita sa pescuiesti la Dunare special pentru stiuca sau e pierdere de timp? Nu ajung prea des in balta si nu am unde sa prind dintoase inafara de Dunare. Am prins de cateva ori dar din intamplare in timp ce dadeam la avat. Ma intreb da insist cu o oscilanta apetisanta... :wink:

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 26 Noi 2007, 20:33

Daca tot esti din Tulcea,de ce nu iei pasagerul si cobori pana la Crisan sau Mila 23 ? Stiucile sunt toate acolo , n-ai decat sa le dai lingura minune !!! Eu acolo le-am lasat luna trecuta... :lol:
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 26 Noi 2007, 20:46

Pentru ca nu am timp si nici bani. Stiu unde e stiuca in balta dar nu asta e ideea. Ideea e daca o gasesc sau nu la Dunare. :?:

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 27 Noi 2007, 10:03

O gasesti cu siguranta pe Dunare...insa nu peste tot.

Cu oscilanta are sens sa dai doar daca gasesti un cot linistit.

Daca nu...caut-o pe fundul apei!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

leoionut
junior
junior

Mesaj de leoionut » 27 Noi 2007, 10:56

Stiuca la Dunare am prins in doar in zona Nufaru, din centrul localitatii dupa releul TV faci stanga. in zona pensiunii aceea pe piatra am prins stiuca, dar pana in max 1,5 kg. Anul acesta nu am fost pt Dunarea era f scazuta si practic golful care se facea in acea zona nu mai exista. Sper ca in primavara sa fie mai bine. Acolo este o zona foarte buna pt avat, salau, crap, stiuca si maruntis. Daca vrei mai multe detalii astept intrebari.

micuticalos
utilizator nou
utilizator nou

Stiuca la Dunare

Mesaj de micuticalos » 27 Noi 2007, 10:56

Cele mai mari exemplare le-am avut la Dunare (Dunarea Veche catre Bugdaproste), insa trebuie sa se indeplineasca cumulativ mai multe conditii( apa limpede, solunar potrivit, vantul sa fie destul de prezent, multa daruire si naluci adecvate).
Stica, pestele mare in general, sta la apa mare, asa ca trebuie sa cauti locuri linistite pe Dunare si vei prinde exemplare capitale.

watermoccasin
veteran
veteran

Re: Stiuca la Dunare

Mesaj de watermoccasin » 27 Noi 2007, 11:27

Stica, pestele mare in general, sta la apa mare, asa ca trebuie sa cauti locuri linistite pe Dunare si vei prinde exemplare capitale.[/quote]

Si daca nu gasesti "apa mare" , nu gasesti nici "stiuca mare " ?
Din viata scapa cine poate.

Scrie răspuns