stiuca la Draganesti?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
catax4u
utilizator constant
utilizator constant

stiuca la Draganesti?

Mesaj de catax4u » 08 Apr 2008, 16:12

Smmileyy daca vrei spune-mi si mie unde mai exact ai luat stiuca ca am vazut in mesaju ala al tau de la chestia cu japcarii ca ai prins una.
Te intreb pt ca sunt surprins ca ai reusit sa iei o stiuca in Draganesti.
Io unu nu am prins,nu am vazut si nici n-am auzit sa mai fi prins cineva o stiuca acolo.
Stiuca am luat doar la Frunzaru intr-o balta de langa Olt care acuma e inchiriata de cineva si nu mai am acces.
Credeam ca la Draganesti nu mai exista stiuca de mult timp.Sunt asa surprins mai ales ca eu sunt din localitate

cristi.maco
utilizator nou
utilizator nou

Re: stiuca la Draganesti?

Mesaj de cristi.maco » 27 Apr 2008, 12:12

catax4u scrie:Smmileyy daca vrei spune-mi si mie unde mai exact ai luat stiuca ca am vazut in mesaju ala al tau de la chestia cu japcarii ca ai prins una.
Io unu nu am prins,nu am vazut si nici n-am auzit sa mai fi prins cineva o stiuca acolo.
Stiuca am luat doar la Frunzaru intr-o balta de langa Olt care acuma e inchiriata de cineva si nu mai am acces.
Credeam ca la Draganesti nu mai exista stiuca de mult timp.Sunt asa surprins mai ales ca eu sunt din localitate
Care Draganesti? Olt-Giurgiu-etc?

catax4u
utilizator constant
utilizator constant

Re: stiuca la Draganesti?

Mesaj de catax4u » 04 Mai 2008, 23:28

cristi.maco scrie:
catax4u scrie:Smmileyy daca vrei spune-mi si mie unde mai exact ai luat stiuca ca am vazut in mesaju ala al tau de la chestia cu japcarii ca ai prins una.
Care Draganesti? Olt-Giurgiu-etc?
OLT...

Scrie răspuns