stiuca intre sibiu si brasov
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
stiuca intre sibiu si brasov
Cam pe unde v-ati intilnit cu cumatra in perioada asta,daca nu e secret?Eu am atacat-o pe la Avrig si s-a predat...2.100kg.Ce locuri mai merg bine?
- Paul Adrian
- veteran
Locuri bune de stiucarit sunt in general pe baraje in coada lacurilor de acumulare ( avrig - coada lacului, scorei - coada lacului) . Acum 2 saptamani la avrig in coada lacului am prins 2 buc./2 zile 2,800 si 2,100 la vobler. N-a pus botu` deloc la oscilanta sau rotativa dar in schimb la vobler de 7cm am avut destule atacuri (cred ca mirle sau bibani).Alte zone nu prea cunosc dar sigur sunt. Un lucru curios este acela ca n-am mai vazut de mult la fata salau si clean.
Cele bune!
Cele bune!
Paul Adrian
http://fishingclub.iony.ro/
http://fishingclub.iony.ro/
A-si dori informatii despre Vistea,localizare baltile cu stiuca,eventual chiar o harta cu zona ,pe adresa tincuilie@yahoo.com. 

Vistea
Eu azi am fost la Vistea si rezultate multumitoare ! Trei stiuci circa 7 kg ! Numai la lingura jucata intre culoarele de vegetatie ! Culoare de vegetatie inseamna 2-3 m pe lungime , 0,5 m latime si poate tot atat pe adancime si in rest vegetatie ! Rezultat - rateuri multe ca ataca foarte din scurt si de multe ori da pe langa lingura !
Localizare - cobori in gara de la vistea si mai faci vreo 200 m pe calea ferata catre brasov dupa care se face un drum la stanga pe care mergi pana la malu oltului ! Aici faci dreapta pana la pot , treci peste el si cobori in vale! Ai grija pentru ca aici sunt trei balti , toate comunica intre ele primavara , dar acum sunt separate ! Fiecare dintre ele are mai multa sau mai putina stiuca si fiecare are specificul ei! Dca vrei sa mergi sa te inarmezi cu multa rabdare si sper ca iti place salbaticia ptr ca acolo e un fel de jungla pe maluri asa ca.........
Despre harta nici nu se poate pune problema!
Recomandarea mea ar fi sa mergi cu cineva care a mai fost si stie zona ca sa nu cumva sa te ratacesti pe acolo prin balariile de pe mal , mai ales dimineata daca te misti pe intuneric !
Cat despre lingura dolinger intre 9 si 16 g , argintat , GIPO!
Dca amai ai nevoie si de alte informatii sau mai vrei sa stii si alte zone de stiuca mai lasa cate un mesaj!
rosurazvan2005@yahoo.com
Localizare - cobori in gara de la vistea si mai faci vreo 200 m pe calea ferata catre brasov dupa care se face un drum la stanga pe care mergi pana la malu oltului ! Aici faci dreapta pana la pot , treci peste el si cobori in vale! Ai grija pentru ca aici sunt trei balti , toate comunica intre ele primavara , dar acum sunt separate ! Fiecare dintre ele are mai multa sau mai putina stiuca si fiecare are specificul ei! Dca vrei sa mergi sa te inarmezi cu multa rabdare si sper ca iti place salbaticia ptr ca acolo e un fel de jungla pe maluri asa ca.........
Despre harta nici nu se poate pune problema!
Recomandarea mea ar fi sa mergi cu cineva care a mai fost si stie zona ca sa nu cumva sa te ratacesti pe acolo prin balariile de pe mal , mai ales dimineata daca te misti pe intuneric !
Cat despre lingura dolinger intre 9 si 16 g , argintat , GIPO!
Dca amai ai nevoie si de alte informatii sau mai vrei sa stii si alte zone de stiuca mai lasa cate un mesaj!
rosurazvan2005@yahoo.com

Cat despre salau nu prea am auzit sa prinda cineva in zona Avrig la artificiale! IN schimb la pestisor viu este o mare didtactie sa prinzi salau ! In general intr 1-2 pe zi , dimineata la prima ora dupa care poti sa pleci acasa ! Daca stii cateva locuri bune poti repeta figura in fiecare zi cu conditia sa nu te omoare de la centrala ! Media de greutate undeva intre 2 si 3 kg , cei mai mici nu prea intra din cauza momelii mari iar cei mai mari de trei kg sunt cam rari sui nu prea ai ocazia sa ii prinzi!
Dar daca ai vointa si rabdare se prinde!
Locul face insa totul !
FIR INTINS!
Dar daca ai vointa si rabdare se prinde!
Locul face insa totul !
FIR INTINS!
Dragii mei va rog daca stiti ceva despre pescuitul stiucii in zona sibiu-brasov va rog sa impartasiti si altora ca parca as mai vrea o stiuca la capatul firului ! Am zis stuica nu marlita , ca dinastea am vazut destule anu asta dar nimic peste 3 kg .......inca! Pana al 1 ianuarie mai este ! Dar daca se poate as vrea sa mai aflu cate ceva nou in leg cu pesc stiucii in aceasta zona!
Dupu ultimele partide de pesc nu pot sa zic ca am luat ceva deosebit dar tot o sa scriu!
Sambata la Sarata o stiuk de aproape un kilogram si atat pe toata ziua , un singur atac in afara de stiuk pe care am luato!
Azi la Bradu , 2 stiuci micute cam la kilogram si alte 10 atacuri nefinalizate cu stiuk pe mal!
Sambata la Sarata o stiuk de aproape un kilogram si atat pe toata ziua , un singur atac in afara de stiuk pe care am luato!
Azi la Bradu , 2 stiuci micute cam la kilogram si alte 10 atacuri nefinalizate cu stiuk pe mal!
- edi_curiosul
- veteran