pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
laeniko
- utilizator constant

-
salutare azi iara am fost dupa stiuca si nimik a 4 saptamana cand nu prind nimik

nu stiu ce se intampla cu pestele asta ? am dat cu tot felu de lingurite voblere nenumarate si nimik

-
pikeman
- veteran

-
daca ai fo la sarata , stai calm, o fu pikeman acolo

-
laeniko
- utilizator constant

-
pikeman scrie:daca ai fo la sarata , stai calm, o fu pikeman acolo

salutare

ce salata ca am adunat iarba de cresteam o vaca
-
pikeman
- veteran

-
la Sarata-Colun mei , lasa salata, ca nu era salata, era pescarime

erau si niste baieti veniti de nopte,, am crezut cai si hellraiser cu ei, dar nam zabovit mult sa nu atrag atentia, oricum dadeau la pluta ceea ce ma facut sa cred ca nu era el

-
laeniko
- utilizator constant

-
pikeman scrie:la Sarata-Colun mei , lasa salata, ca nu era salata, era pescarime

erau si niste baieti veniti de nopte,, am crezut cai si hellraiser cu ei, dar nam zabovit mult sa nu atrag atentia, oricum dadeau la pluta ceea ce ma facut sa cred ca nu era el

acolo acum 4 saptamani am prins 4 insi 7 bucati 2 sau pierdut ferice lor si de atuncea nimik, pescari cat china in toate partile
-
laeniko
- utilizator constant

-
laeniko scrie:pikeman scrie:la Sarata-Colun mei , lasa salata, ca nu era salata, era pescarime

acolo acum 4 saptamani am prins 4 insi 7 bucati 2 sau pierdut ferice lor si de atuncea nimik, pescari cat china in toate partile

haha pai atuncea am fost si eu el o luat 2 din alea sapte eu am piert una
-
pikeman
- veteran

-
valeau, 7 insi, mult domne mult

daca te incalzeste am facuto de 0 barat azi, bibi mici si avatei , stiuci salai si avati perduti in neant, desi nici oltu nu era prea stralucit
-
laeniko
- utilizator constant

-
pikeman scrie:valeau, 7 insi, mult domne mult

daca te incalzeste am facuto de 0 barat azi, bibi mici si avatei , stiuci salai si avati perduti in neant, desi nici oltu nu era prea stralucit

am fost 4 am prins 7 stiuci dar 2 sau pierdut unde ai fost azi eu am fost la avrig pe plaja jos de baraj sti u unde
-
pikeman
- veteran

-
am stat la avrig panla trenu de 8, ca am zis ca daca schimb locatia poate poate, am dat chiar sub hidro, stiu unde ii plaja

nam prea dat pacolo, dar am vazut ceva poze de aspius in zona , bratu mort lai testat? banui ca era mort deabinelea

-
laeniko
- utilizator constant

-
pikeman scrie:am stat la avrig panla trenu de 8, ca am zis ca daca schimb locatia poate poate, am dat chiar sub hidro, stiu unde ii plaja

nam prea dat pacolo, dar am vazut ceva poze de aspius in zona , bratu mort lai testat? banui ca era mort deabinelea

astazi nu am fost la bratu mort dar am fost in martie pe zapada si niste atacuri superbe la popper dar nefinalizate,deci apropo la colun e stiuca multa dar locu ala e batut zi de zi am fost acolo cand sa prins 12 stiuci in 30 de merti de apa ce mai poti sa zici